Cluj BeerCrafters 2024: Cele mai bune beri artizanale românești vor putea fi degustate la Cluj-Napoca și Florești

80

Iubitorii de bere artizanală au motive de bucurie, deoarece festivalul Cluj BeerCrafters se pregătește să își deschidă porțile pentru o nouă ediție plină de savoare și distracție.

Între 5 și 8 septembrie, evenimentul se va desfășura pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca, iar între 12 și 15 septembrie va continua în Parcul Poligonului din Florești.

O sărbătoare a berii artizanale românești

Cluj BeerCrafters promite o experiență de neuitat, aducând în prim-plan cele mai bune sortimente românești de bere artizanală. Vizitatorii vor avea ocazia să deguste o varietate impresionantă de sortimente de bere, fiecare cu aroma și caracterul său unic, produse de microberării din întreaga țară.

Pe lângă oferta de bere, festivalul va oferi și preparate culinare delicioase care vor completa perfect degustările de bere. Atmosfera va fi întreținută de muzică bună, asigurând o experiență plăcută pentru toți participanții, fie că vin singuri, cu prietenii sau cu familia.

Referințe

beer-crafters-cluj
  • Aleea Stadionului, Cluj-Napoca
  • 05 septembrie 2024
  • 08 septembrie 2024

Beer Crafters este primul festival de bere artizanala si delicatese culinare din zona Transilvaniei. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUltima zi a festivalului Vamos a la Playa 2024: Invitație la o încheiere memorabilă pe Plaja Grigorescu
Articolul următorProprietățile curative ale lacurilor Rotund și Ocnei de la Ștrandul Durgău, confirmate de analiza apei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.