Forumul pentru Integrare Cluj aduce împreună actorii sociali din domeniul migrației și integrării

79
Foto: Cluj.info

Institutul Român pentru Pace – PATRIR organizează în data de 25 februarie 2022, evenimentul online Forumul pentru Integrare Cluj, ce își dorește să aducă împreună cetățeni străini care locuiesc în Cluj, reprezentanți ai instituțiilor publice și ONG-urilor pe tema migrației, precum și publicul larg.

Forumul își propune să creeze un context care să aducă împreună cei mai relevanți actori sociali din domeniul migrației și integrării. Evenimentul este creat în contextul în care, în ultimii ani, Clujul a devenit un oraș multicultural, cu tot mai mulți locuitori care provin din alte țări, forumul dorind să le ofere participanților ocazia de a prezenta, discuta și a se informa cu privire la proiectele dedicate integrării desfășurate la nivel local și a avea ocazia de a se implica și a contribui în dezvoltarea acestora. 

Evenimentul se adresează cetățenilor străini care locuiesc în Cluj în special dar și în alte zone din România, profesioniștilor (reprezentanți ai ONG-urilor și ai instituțiilor publice), precum și publicului larg interesat de tema integrării cetățenilor străini. 

În cadrul forumului participanții vor avea ocazia să afle ce proiecte există în desfășurare la nivel local, precum și obiectivele și planurile actorilor cheie la nivelul județului Cluj pentru facilitarea integrării cetățenilor străini. 

Evenimentul este gratuit, va fi în limba engleză și va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook PATRIR Pentru participarea activă în cadrul evenimentului, pe platforma zoom, cei interesați sunt rugați să completeze acest formular de înscriere .

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentEcosistemul startup-urilor de sănătate din România se află în plină expansiune
Articolul următorUMF “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă cazare refugiaților ucrainieni, cu servirea mesei asigurată