Un alt fel de festival în Amsterdam, pentru orașe mai bune

103
Sursă imagine: marketingtribune.nl

WeMakeThe.City este cel mai mare festival urban din Europa, ce are loc în perioada 20-24 iunie în Amsterdam, Olanda. Festivalul își dorește a fi o sărbătoare a vieții urbane, abordând în același timp problemele urbane importante prin întrebarea “Cum putem face orașele noastre mai bune?”.

Festivalul se așteaptă la nu mai puțin de 30.000 de participanți și se laudă cu peste 600 vorbitori, naționali și internaționali, 150 de locații, 25 de conferințe tematice, 30 de dezbateri urbane, 50 de ateliere, 30 de tururi urbane și 15 evenimente speciale.

Timp de cinci zile consecutive, publicul și experți vor aborda provocările prioritare ale mediului urban, cum ar fi mobilitatea și logistica, gestionarea apei și a deșeurilor, sănătatea, bunăstarea și securitatea alimentară.

WeMakeThe.City include prelegeri, proiecții de film, expoziții, spectacole, tururi urbane, jocuri, ateliere, întâlniri de experți, dezbateri, laboratoare, spații de producție și un program de weekend atractiv pentru o audiență largă.

WeMakeThe.City: “Cum creăm un altfel de oraș? Și cum putem include pe toată lumea?”

Festivalul va începe miercuri, 20 iunie, cu câteva întrebări importante: “Cum creăm un nou oraș, un altfel de oraș? Și cum putem include pe toată lumea?”.

Ziua de joi, 21 iunie, va fi dedicată mai multor conferințe având ca teme viața și mediul de lucru accesibile, sigure și durabile pentru toată lumea.

Vineri, 22 iunie, festivalul se va concentra asupra zonelor urbane care vor fi dezvoltate în următorii ani, vorbind despre strategii urbane și construirea de comunității, iar weekend-ul de sâmbătă 23 și duminică 24 iunie va fi dedicat publicului larg, care se va putea bucura de peste 250 de activități cum ar fi tururi urbane, ateliere de lucru, discuții urbane și expoziții.

Festivalul se va desfășura în Amsterdam, unul dintre orașele cu cea mai sustenabilă dezvoltare din Europa, datorită utilizării inteligente și eficiente a spațiului, energiei și a resurselor. Amsterdam este de asemenea ultra cunoscut ca fiind unul dintre orașele cel mai prietenoase cu bicicleta din lume, nu degeaba fiind clasat pe locul cinci în topul european al orașelor “verzi”.

Cu sprijinul Ambasadei Olandei la București, vom urmări festivalul de la fața locului, pentru a învăța din bunele practici ale dezvoltării urbane sustenabile și a împărtăși ideile relevante pentru un Cluj mai bun.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentInaugurare “Pârâul nostru” din Mănăștur
Articolul următorClujul viitorului: pe eBike la Jazz in the Park

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.