Inițiativa „Trai” vrea să faciliteze noi experiențe de “bun simț” în Cluj, atât localnicilor cât și turiștilor

287
Inițiativa „Trai”, a clujencei Diana Tîrnovan, vrea să faciliteze noi experiențe de “bun simț” în Cluj

Inițiativa „Trai”, a clujencei Diana Tîrnovan, vrea să faciliteze noi experiențe de “bun simț” în Cluj, atât localnicilor cât și turiștilor, prin crearea unei comunități online unde, pe baza unui profil, vor fi sugerate experiențe pe bază de simț (vizual, auditiv, etc.) oferit, plecând de la criteriile personale ale utilizatorului, de genul viziune, obiective, stil. Proiectul poate fi votat, până pe 21 martie 2019, în cadrul Com’ON Cluj-Napoca 2019, pentru a fi finanțat de către Primăria Cluj.

“Întreg orașul va fi explorat prin spații selectate pe criterii de experiențe oferite și simț al locului (vizual, auditiv, etc). Selecția include locații de tip galerii de artă, școli informale, muzee, locații tip HoReCa (hoteluri, restaurante, coffee places), spații de explorare hobby, pasiuni, spații de co-work, evenimente. Grup țintă: localnici, vizitatori, turiști, iubitori de frumos.”, spune Diana în prezentarea proiectului său.

Proiectul vrea să promoveze obiective turistice din Cluj, muzee, spații de artă, locații selectate și evenimente, pe bază de simț oferit al locului. De asemenea, proiectul vrea să construiască o harta interactivă a orașului cu experiențe recomandate prin realitate augmentată (AR), iar clădirile pe lângă care trec utilizatorii să arate animații, scenete sau imagini cu fațeta clădirii în diverse perioade istorice.

Pentru Diana, inițiatoare proiectului, pasiunea și inovația sunt cheia pentru a face ca lucrurile să se întâmple: “Cred cu tărie în talentul pe care îl are fiecare persoană și îmi place să joc un rol activ în susținerea ideilor creative și a spiritului antreprenorial. Cred de asemenea că un business se bazează pe viziune, scop și valori comune. Iar experiențele (simțurile) sunt ingredientele cheie pentru alegerea unui produs / serviciu de către un client. Totul începe cu un “bun simț” comun.”

“Trai te invită să investești în experiențe și timp de bun-simț. În jurul nostru e o comunitate de locuri și oameni care înțeleg importanța simțurilor în viața noastră”, spune inițiatoarea proiectului.

Proiectul poate fi susținut prin votarea lui, până pe 21 martie 2019, în cadrul procesului participativ de tineret Com’ON Cluj-Napoca 2019, unde peste 500 de tineri au propus peste 100 de inițiative de dezvoltare urbană locală. În urma votului online, primele minimum 50 de inițiative vor fi finanțate de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca – cu câte 4.500 de lei/proiect – și vor fi puse în practică în perioada mai – noiembrie 2019.

Link pentru a vota “Trai” în cadrul Com’ON Cluj-Napoca 2019: comoncluj.ro/initiative/90

Referințe

comon-cluj-2022

Com’ON Cluj-Napoca este derulat de Grupul PONT, organizație înființată în 2009 care își propune inovarea socială prin participare, antreprenoriat și… vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentReducere specială pentru antreprenorii clujeni la summit-ul EU-Startups din Barcelona, 2-3 mai 2019
Articolul următorCel mai bun ultramaratonist român vine la Cluj. “Încrederea în tine o câștigi cu fiecare antrenament”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.