Cluj Marketplace

Produse și servicii recente

Tunici de bucătar

Peste 20 de modele de tunici de bucătar.

Bere artizanală Andromeda

Andromeda este un session New England IPA (NE-IPA) ușor de băut, de culoare aurie. Bogată in hameiuri americane (Centennial, Amarillo, Citra, Mosaic) ce îi oferă o explozie de note de fructe exotice (mango, ananas) si citrice, Andromeda este de asemenea ușor tulbure datorită cantități ridicate de hamei pe care o contine. Maltul contribuie și el oferindu-i berii note placute de biscuit. Având o alcoolemie scăzută (4.5%) și fiind foarte aromată, aceasta este candidata perfectă pentru o zi însorită de vară. New England IPA este un stil de bere foarte nou dezvoltat în Vermont și recunoscut oficial doar în 2018. Culoare specifică, portocaliu deschis ce seamănă cu un fresh de portocale este dată din o combinație de tehnici folosite în procesul de producție și tipul de drojdie folosit. Pentru a extrage cât mai multă aromă din hamei fără a extrage și amăreală în timpul fierberi nu se folosește deloc hamei. Singurele momente când se adaugă hamei sunt doar prin procesul de Whirlpool când berea se răcește la 80-85 de grade și prin procesul de dry hop când se adaugă hameiul la sfârșitul procesului de fermentație.

Bere artizanală Pitica Roșie

Pitica Roșie este un Red IPA în stil american. De culoare roșiatică și cristalină, această bere are o amăreală ridicată dar și o complexitate ridicată datorită duetului dintre notele de caramel date de malț și hamei ce se balansează între ele. Notele de hamei întâlnite sunt de portocală, piersici și puțin ierboase.

Bere artizanală Phaza Lunii

Phaza Lunii este un American Pale Ale de culoare galben deschis, puțin tulbure datorită hameiului în suspensie și cu o spumă densă. În aromă întâlnim note de Șerbet de lămâie, coajă de portocală și fructe exotice completate de note de biscuit și miere. Este o bere de vară, revigorantă, ușoară și delicată.

Bere artizanală Astrobăut

Astrobăut este la bază un pils german cu un twist. După procesul de fermentație facem dryhop cu hameiuri americane. Este de culoare galben deschis și are o spumă densă. Pe lângă notele de paine și biscuit de la malt avem o infuzie de arome citrice, ierboase și fructate date de hamei. Este o bere aromată, bine carbonatată și revigorantă.

Bere artizanală Cosmobăut

Cosmobăut este un pils german cu mici influențe de pilsner cehesc. Este o bere de culoare galben deschis, clară și are o spumă densă. Berea are note de pâine proaspătă, biscuit dar și ușoare note florale și ierboase. Este o bere cu o amăreală medie, carbonatare ridicată, revigorantă, balansată și curată în gust.

Bere artizanală Gaura Neagră

Gaura Neagră este un Porter în stil englezesc de culoare maro închis cu un guler de spumă maroniu deschis. Predomină în aromă gustul de caramel, cacao, și cafea, completate de note puțin picante și pamânti date de hameiul englezesc.