Acasă Dentovet – Stomatologie veterinară

Dentovet – Stomatologie veterinară

Dentovet final scalabil patrat chenar

Dentovet – Stomatologie veterinară

Despre Noi este capitolul în care vorbim despre Cabinetul veterinar Dentovet. Prezentăm aparatura de stomatologie veterinară cu care o utilizăm, lucrările științifice prezentate în conferințe, pagina de Vlog și invitațiile noastre în media.

Am creat Cabinetul veterinar Dentovet din pasiune pentru stomatologie, dragoste pentru animale și din dorința de a oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară.

Echipa din cadrul Cabinetului veterinar Dentovet este formată din oameni pregătiți pentru orice scenariu, indiferent de gradul de dificultate pe care acesta îl impune.

Cazurile reușite de stomatologie veterinară pentru animalele de companie vorbesc de la sine și au proba timpului.

Recenziile clienților noștri post-intervenție ne motivează.

În Cabinetul veterinar Dentovet veți regăsi standarde europene în ceea ce privește stomatologia veterinară, activitatea noastră fiind apreciată în conferințe internaționale de specialitate. Cabinetul veterinar Dentovet a fost conceput să corespundă celor mai ridicate norme de igienă și profilaxie a bolilor contagioase. Sterilizarea spațiilor, a sălilor de intervenții și a instrumentelor folosite reprezintă una dintre cele mai mari priorități pentru noi.

Când vorbim despre aparatura medicala Dentovet, ne putem lăuda cu aparatura stomatologică veterinară de ultimă generație. Medicii veterinari și stomatologii veterinari din cabinetul veterinar Dentovet utilizează în intervențiile lor laserul și piezotomul. Întregul instrumentar din cadrul cabinetului veterinar este sterilizat la autoclav.

Când vorbim despre cabinetul veterinar Dentovet, spunem despre participările medicilor noștri veterinari si stomatologi la cursuri de educație medicală continuă. Facem asta pentru a fi mereu conectați la nou. Prin intervențiile medicilor veterinari oferim o paletă largă de servicii veterinare astfel încât să putem să rezolvăm orice scenariu din sfera buco-maxilo-facială. Așa cum veți putea descoperi, multitudinea de servicii este comparativă cu cea oferită de serviciile medicale stomatologice umane.

Secțiunea de Informații utile din cabinetul veterinar de stomatologie include o serie de tipuri de manifestări ale animăluțelor, prin care se pot identifica durerile dentare. Tot aici mai puteți găsi sfaturi, curiozități, dar și lucruri pe care orice proprietar de câine sau pisică este bine să le cunoască.

Săptămânal, prin Secțiunea Blog, vă aducem noutăți care să vă apropie de această ramură a medicinei veterinare. Toate astea pentru a îmbunătăți calitatea vieții patrupedului dumneavoastră.

Zilnic ținem strânsă legătura dintre Cabinetul Dentovet și pacienții noștri prin conturile noastre de Dentovet-Facebook și Dentovet-Instagram.

Înțelegem durerea dentară, chiar și neexprimată prin același limbaj cu noi, de aceea răspundem prompt solicitărilor dumneavoastră.

Despre noi, serviciile oferite, informații utile pentru proprietari și tarife găsiți pe site-ul nostru dentovet.ro.

Date de contact

B-dul 21 Decembrie 1989, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Închis acum
 • Luni
  09:30 - 19:00
 • Marți
  09:30 - 19:00
 • Miercuri
  09:30 - 19:00
 • Joi
  09:30 - 19:00
 • Vineri
  09:30 - 19:00
 • Sâmbătă
  10:00 - 15:00
 • Duminică Închis

Localizare

Dentovet – Stomatologie veterinară o recenzie

Scrie o recenzie
5
o recenzie
 • Florin Nedelea

  Toate serviciile de stomatologie veterinară într-un singur cabinet, personal foarte priceput, aparatură modernă. Recomand!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *