Acasă LEA(D)OR – întâlniri dedicate dezvoltării echipelor cu conectare la natură

LEA(D)OR – întâlniri dedicate dezvoltării echipelor cu conectare la natură

7.tb1

LEA(D)OR – întâlniri dedicate dezvoltării echipelor cu conectare la natură

#Ilovemyjob! Creăm spațiul ideal care îmbină inovativ activitățile de facilitare indoor, bazate pe obiectivele companiei cu activitățile de conectare și recreere outdoor care dezvoltă echipele.

Tematica indoor: comunicare interpersonală și autocunoaștere, profilul angajatului și valorizarea membrilor echipei prin intermediul sarcinilor pe care le au de realizat, comunicare verbală asertivă (non-agresivă), managementul conflictelor, instalarea de obiceiuri sănătoase la locul de muncă și time management, feedback și direcții de acțiune, tehnici de negociere și vânzare, identitate de companie, valori organizaționale și leadership, starea de flux și lucru în echipă.

Activițăți outdoor: ture de bicicletă, drumeții montane, rafting, orientare pe hartă, ateliere de gastronomie, karaoke, concursuri sportive, echitație, schi, etc.

Pachetul include: pensiune completă bazat pe produse din gastronomia locală, facilitare indoor cu trainer autorizat bazată pe realizarea unei analize de nevoi, o activitate de recreere și conectare outdoor la alegere cu ghidaj.

Locații: the world is the limit!

Prețuri începând de la: 375 lei / persoană / zi.

Date de contact și localizare

SC DOR TRAVEL ARMENOPOLIS SRL, Strada 1 Decembrie 1918, Gherla, Romania

Etichete

LEA(D)OR – întâlniri dedicate dezvoltării echipelor cu conectare la natură 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *