Acasă Psiholog Răduț Eniko

Psiholog Răduț Eniko

IMG-1805

Psiholog Răduț Eniko

Te aștept pentru a identifica împreună acele tipare de gândire care te limitează în a descoperi starea de armonie și de acceptare necondiționată a sinelui.

Abordarea mea psihoterapeutică este cea cognitiv-comportamentală. Psihologia cognitiv-comportamentală pornește de la ideea ca nu evenimentele în sine generează trăirile noastre sau ceea ce facem cu adevărat, ci felul în care interpretam aceste evenimente. Altfel spus, gândirea noastră „defectuoasă” determină înrăutățirea stării noastre de bine și ne face să suferim. Această orientare vizează identificarea și modificarea tiparelor de gândire nesănătoase care generează emoții și comportamente disfuncționale. Cheia abordării cognitiv-comportamentale este sa privim gândurile și emoțiile ca pe o experiență creată de creier dintre multe posibilități. Aceasta abordare ne învață să generăm alternative, pentru ca să înțelegem că acestea ne vor echilibra mințile și ne vor ajuta să prosperam, să creștem și să dezvoltăm înțelepciunea. Gradual, nu ne mai lăsăm prinși în pasiunile și emoțiile „minții vechi” și  solicităm „minții noi” sa se activeze, tinând seama de anumite întrebări (strategii).

Alegerea depinde de tine. Ce fel de emoții dorești să-ți contureze viața? Stă în puterea ta să îți echilibrezi gândurile!
Ca psiholog, îți voi fi alături pentru a te ajuta să înveți cum să-ți generezi alternative de gândire, să identifici ariile asupra cărora ai putere de influență directă (și pe ele ne vom focaliza cel mai mult) și te voi ajuta să faci față, fără a te simți blocat și speriat, acelor situații care nu se află în aria ta de control.

Terapia cognitiv-comportamentală a fost utilizată cu succes în multitudine de studii științifice care au relatat ca aceasta este eficientă pentru o gamă largă de probleme, printre care:

- tulburări de anxietate: atacuri de panica, fobii specifice, anxietate generalizată, anxietate socială, tulburare obsesiv-compulsiva, etc.

- tulburări depresive: depreia majora, tulburare distimica, tulburare bipolara, etc.

În cadrul Cabinetului de Psihologie ofer și servicii pentru dezvoltare și optimizare personală. Toate serviciile sunt disponibile atât fizic, cât și online.

Terapie la cabinet în Cluj Napoca și online. Detalii pe psihoterapeutcbt.ro

Date de contact și localizare

Strada Émile Zola 1, interfon 24, Cluj-Napoca

Psiholog Răduț Eniko 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *