Acasă Servicii spatii verzi

Servicii spatii verzi

images (4)

Servicii spatii verzi

Grupul de firme Eurozone a luat fiinta in urma cu 18 ani find rodul colaborarii unui colectiv de specialisti in domeniu, atat la nivel superior cat si in subramurile sectiilor de profil cu experiente individuale de pana la 21 ani.

Majoritatea acestora provin din zona de activitate a productiei de material dendrofloricol, doborat arbori, precum si amenajarea si intretinerea domeniului public avand un portofoliu de lucrari executate de ordinul miilor pe intreg cuprinsul regiunii transilvane cu precadere in judetul Cluj, orasul Cluj-Napoca fiind cel cu ponderea predominanta.

O buna parte din lucrarile efectuate de catre noi si avut si au in continuare si continuare ca si beneficiari, asociatiile de locatari si proprietari, la care am efectuat numeroase refaceri de zone verzi in urma lucrarilor efectuate de companii publice furnizoare ale diverselor utilitati, dar si o gama larga de proiecte realizate in noi complexe rezidentiale, gradini si livezi individuale, peluze, terenuri de sport, institutii publice, composesorate, pasuni si pajisti private precum si importante companii straine.

Utilajele folosite in procesul de productie cat si cele din sectorul de intretinere si doborat sunt marci consacrate de ultima generatie, mentionand doar cateva si anume Husqvarna, Briggs & Straton, Gardena, etc. De asemenea consumabilele precum si materialul dendrofloricol, folosite, sunt dintre cele mai renumite, noi considerand ca o lucrare reusita este influentata in mare parte de utilizarea unor produse de calitate.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, compania noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista, tanara si dinamica pentru orice informatii despre serviciile si produsele noastre. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea, consecventa si nu in ultimul rand preturile accesibile sunt cateva din criteriile care au determinat clientii nostrii sa ne ramana fideli pe parcursul anilor.

Cateva din firmele la care am realizat amenajare si intretinere: Eckerle GruppeEmersson Cluj-NapocaEmersson OradeaCentrul de Diagnostic si TratamentCasa AugustinDomeniul Public diverse Primarii, Regia Autonoma de TermoficareEximturpeste 200 de Asociatii de proprietari si Asociatii de locatari, Amenajat spatii verzi locuinte individuale cartier Rivas nou construit in Madrid, Spania

Date de contact și localizare

Orar de funcționare

Deschis acum
Deschis non-stop

Servicii spatii verzi 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *