Traduceri autorizate Cluj

Traducerile autorizate sunt necesare pentru a face dovada oficiala și legală a conținutului documentelor în limba de origine și sunt recunoscute de autoritățile din țara de origine sau de destinație.

Traducătorii autorizați din Cluj sunt profesioniști care au obținut o certificare sau acreditare din partea autorităților din Romania, care atesta calificarea lor în domeniul traducerii.

Prețurile pentru traducerile autorizate realizate de birourile din Cluj încep de la 19 lei/pagină. Pentru serviciile de interpretare, prețurile încep de la 100 lei/oră. Aceste preturi au caracter orientativ și se referă la traducerile efectuate pentru documente din domenii cu caracter general.

  • Traduceri autorizate în/din limbile engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, portugheză, maghiară, olandeză, slovenă, cehă, slovacă, polonă, greacă, bulgară, germană, daneză, norvegiană, slovacă, bulgară, polonă, ucraineană, croată, sârbă, suedeză, greacă, arabă, ebraică;
  • Traduceri din toate domeniile, inclusiv medical;
  • Traduceri acte de naștere, certificate de căsătorie și alte acte de stare civilă, diplome, certificat de studii și alte documente educaționale, acte de proprietate, cum ar fi contracte de vânzare-cumpărare sau acte de ipotecă, precum și acte auto;
  • Traduceri legalizate;
  • Servicii de interpretare: interpretare notarială, interpretare juridică, interpretare de conferință (simultană și consecutivă).
  • Birouri de traduceri autorizate în Mănaștur, Cluj, birouri de traduceri autorizate pe Bld. Eroilor / Centru, Cluj și alte zone ale Clujului.