Acasă Galeria Quadro

Galeria Quadro

galeria-quadro

Galeria Quadro

Galeria Quadro este o galerie de artă modernă, înfiinţată în anul 2008 din recunoaşterea faptului că secolul 20 ne-a lăsat o vastă și bogată producție artistică regională, care este puțin cunoscută, prezentată și promovată.

Activitatea noastră este focalizată regional, pe arta din Transilvania, însă ne gândimșila regiune în sensul mai larg: România, Europa Centrală și de Est, Blocul de Est etc, cu încărcătura specifică a fiecăruia dintre aceste straturi.

Studierea multor fenomene artistice, pe lângă cunoașterea trecutului, permite o mai bună înțelegere a prezentului, a contextului istoric, cultural, a fenomenelor sociale, politice și economice din această parte a Europei, care au efecte specifice inclusiv asupra mediului social și a artei din zilele noastre.

Galeria a reușit să coaguleze un public consistent și importanți colecționari în jurul evenimentelor sale, ceea ce considerăm a fi cel mai important rezultat al activității noastre și care ne face să credem că galeria este și un element de coeziune și dezvoltare socială.


Date de contact și localizare

Galeria Quadro 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *