Pachet de relaxare și recuperare la Băile Cojocna, lansat de centrul de fizioterapie din cadrul băilor

1017

Într-o lume în care agitația zilnică poate deveni copleșitoare, Centrul HC Kinetic de fizioterapie din Cojocna a lansat un pachet special pentru relaxare și recăpătare a vitalități la Băile Cojocna, care îmbină miracolul băilor sărate cu tehnologia medicală de ultimă generație și tehnici speciale de fizioterapie și masaj.

În timp ce Băile Cojocna deschid ușile spre un univers al apelor minerale sărate, recunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare, centrul de fizioterapie HC Kinetic completează acest miracol prin tehnologiile moderne.

Centrul HC Kinetic funcționează în incinta Băilor Cojocna având dotări complexe și personal specializat în domenii precum kinetoterapia, fizioterapia, osteopatia și balneologia. Acestea completează spațiile saline, piscina sărată și camerele saline, astfel că, indiferent de sezon, pacienții pot beneficia de o gama complexă de servicii integrate pentru recuperarea stării de bine.

Cu ajutorul unei echipe de terapeuți specializați, în cadrul pachetului, fiecare client va beneficia de trei sesiuni de fizioterapie personalizate. Tratamentele sunt adaptate nevoilor și preferințelor individuale, promițând îmbunătățirea stării de sănătate și o relaxare profundă a corpului și minții.

Pachetul oferit include transport de la Cluj-Napoca la Băile Cojocna și retur, intrarea la bazin și trei sesiuni de fizioterapie, toate acestea la prețul de doar 150 de lei.

Numărul de locuri pentru această experiență unică este limitat. Pentru a vă asigura un loc în această evadare vindecătoare, sunați la 0740 010 024 sau scrieți la adresa de e-mail office@hckinetic.ro.

Referințe

baile-cojocna-cluj

Băile Cojocna, stațiune balneo-climaterică având în componență lacuri cu apă sărată și un centru welness. vezi mai mult


Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentAsigurarea de călătorie, protecție și liniște sufletească pentru aventurile tale
Articolul următorConferința Națională “Expert Achiziții Publice” 2023 va avea loc la Cluj Arena, pe 20 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.