Conferința Națională “Expert Achiziții Publice” 2023 va avea loc la Cluj Arena, pe 20 octombrie

141

A treia ediție a Conferinței Naționale “Expert Achiziții Publice” va avea loc la Cluj Arena în data de 20 octombrie 2023. Conferința este dedicată tuturor celor interesați de domeniul achizițiilor publice și reprezintă un eveniment deosebit pentru specialiștii din domeniu din întreaga țară, aducând la un loc experți, reprezentanți ai sectorului public și privat și personalități relevante din domeniu.

Și reprezentanții Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP) au dat curs invitației de a participa la conferință și vor susține prezentări și vor participa activ la discuțiile și dezbaterile din cadrul acesteia, aducând în prim-plan perspectiva și expertiza instituției în legătură cu diverse aspecte relevante pentru domeniul achizițiilor publice.

“Conferinţa cuprinde o zi plină dedicată celor peste 18.000 de membri ce formează comunitatea Expert Achiziţii Publice, un loc în care se dezbat zilnic problemele cu care se confruntă cei ce activează în acest domeniu, respectiv persoane ce activează în cadrul departamentelor de achiziţii, manageri, jurişti, economişti şi de asemenea operatori economici care participă la procedurile de achiziţii. Evenimentul va fi o ocazie unică de a întâlni live persoane cu care aţi interacţionat în cadrul dezbaterilor de pe grup.”, spune Florin Popovici, fondatorul comunității Expert Achiziții Publice și organizatorul conferinței.

Vor fi susţinute prezentări din partea următorilor specialişti în domeniul achiziţiilor publice, recunoscuţi pe plan naţional:

Iuliana Feclistov – Președinte ANAP

Daniela Bejinariu – Direcția Control Ex-Ante ANAP – Aspecte constatate în activitatea de control ex-ante (Împărţirea pe loturi, estimare, criterii de calificare, susţinerea capacităţii, factori de evaluare alegere/pondere, spec tehnice, subcontractare)

George Ghimici – Direcția Reglementare ANAP – Achizițiile verzi

Andreea Vlasceanu – Direcția Reglementare ANAP – Atribuirea contractelor in-house (aplicabilitatea art. 31 din Legea nr. 98/2016)

Alexandra Mihai – Ajustarea prețului contractelor

Viorel Parvu – Participarea în achiziții a grupurilor de operatori economici

Marius Vasiliu – Achizițiile publice în cadrul PNRR. Diferențe majore la sancționarea neregulilor față de fondurile europene “clasice”.

Comunitatea Expert Achiziții Publice este susținută de către compania Arxia, care sprijină în mod consecvent bunele practici și eficiența în procesele de achiziție publică, inclusiv prin activități de consultanță, training și transformare digitală, oferind instituțiilor platforma tehnică dedicată ProcessPlayer – Achizitii Publice.

Pentru mai multe detalii și înscriere la eveniment, vizitați site-ul conferinței: conferintaexpertachizitiipublice.ro.

Articolul precedentPachet de relaxare și recuperare la Băile Cojocna, lansat de centrul de fizioterapie din cadrul băilor
Articolul următor5 motive pentru care adidașii Nike sunt pantofii sport de care ai nevoie toamna asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.