5 motive pentru care adidașii Nike sunt pantofii sport de care ai nevoie toamna asta

40

Poate că niciun alt tip de încălțăminte nu are atât de mult succes precum adidașii, când vine vorba de înnoirea pentru școală sau serviciu, din timpul sezonului de toamnă. Aceste elemente de încălțăminte nu doar că sunt potrivite pentru a fi purtate aproape pe tot parcusul anului (chiar și iarna, uneori, mai ales atunci când nu a nins afară și drumurile pot fi parcurse cu ușurință), dar sunt și excelente din punct de vedere al designului și al felului în care pot completa cu succes orice ținută.

Iată, așadar, 5 motive pentru care adidașii Nike sunt pantofii sport de care ai nevoie toamna asta:

  1. Adidașii Nike sunt de calitate. 

Știi bine cât de mult contează calitatea tipului de încălțăminte pe care îl cumperi. Pentru că îți dorești produse care să te țină suficient de multe purtări și care să amortizeze, astfel, prețul inițial.  

Prin faptul că brandul Nike se află pe piață de zeci de ani, producând încălțăminte purtată atât de oameni simpli, cât și de cele mai în vogă vedete ale tuturor timpurilor, ai deja una dintre cele mai importante și susținute certificări privind încrederea pe care să o acorzi acestui brand.

Așadar, indiferent de modelul pentru care optezi, ține cont de faptul că acești adidași sunt unii dintre cei mai bine cotați pe piață în acest moment. 

  1. Adidașii Nike sunt mai mult decât simpli pantofi sport. 

De-a lungul timpului, acest tip de încălțăminte a devenit preferatul bărbaților și al femeilor. Indiferent de stilul vestimentar, mai mult ca sigur vei găsi în garderoba fiecărei persoane o astfel de pereche de încălțăminte. Pentru că este practică, poate fi încălțată ușor, se potrivește la majoritatea hainelor pe care le ai în dulap (da, chiar și la rochii sau la pantaloni de costum), iar prețul său este unul accesibil. 

Însă atunci când porți adidași ai brandului Nike ai făcut deja o alegere care te aliniază într-un grup select de persoane. Iar această alegere te face să te simți bine, te face să aparții. Dacă vei ieși pe stradă, vei observa acest lucru. 

Nu neapărat prin simpla privire a trecătorilor încălțați cu acest tip de pantofi. Însă, dacă îi oprești rând pe rând, vei observa că mai mult de jumătate dintre purtători știu să-ți răspundă în mai puțin de 10 secunde la întrebarea: „Care este sloganul acestui brand?”. Pentru că celebrul “Just do it” a devenit mai mult decât un simplu slogan, a devenit un statement și a creat o întreagă comunitate în jurul său. 

  1. Adidașii Nike sunt pantofii sport de care ai nevoie ca să începi să faci mișcare. 

De cât timp ai în minte mersul la sală, ieșitul la alergat prin parc sau măcar atingerea acelor 10.000 de pași zilnici, despre care se spune că ar garanta viață lungă și fără probleme? Știi că alegerea unei perechi de încălțăminte noi te-ar putea ajuta să-ți îndeplinești acest obiectiv? Nu trebuie decât să-ți cumperi pantofii sport pentru bărbați sau pentru femei cu intenția de a-i purta strict pentru a face mai multă mișcare. 

Nu ai chef să faci sport azi, atunci nu te încalți cu adidașii, ci optezi pentru o pereche de pantofi casual pentru bărbați sau pentru femei. O astfel de condiționare poate fi benefică și te poate motiva să faci mai multă mișcare. 

  1. Adidașii Nike pot fi personalizați. 

Dispui deja de suficiente modele din care să alegi, iar avantajul brandurilor cu o istorie bogată îl constituie chiar faptul că, odată cu începerea fiecărui sezon, sau în preajma sărbătorilor importante, acestea lansează colecții noi. 

Ceea ce înseamnă că ești mereu la curent cu tendințele din modă și îți cumperi produse de calitate, diferite de cele pe care le poartă prietenii sau apropiații tăi. Uneori, modelele personalizate, ajung să coste mai mult, pentru că vin în ediții limitate, însă costul acestora se va amortiza în timp, datorită calității produselor, dar și prin faptul că deții un produs limitat, deci unic într-un fel sau altul. 

  1. Adidașii Nike sunt confortabili. 

Asta înseamnă că îi vei purta cu plăcere și nu îi vei evita atunci când vei deschide dulapul cu încălțăminte, dimineața, înainte de a pleca la muncă. Pentru că, fără doar și poate, iubești încălțămintea care-ți face picioarele să simtă că plutesc. 

Gata cu pantofii care te strâng și cu adidașii mult prea scorțoși, care-ți fac răni după fiecare purtare, dar de care nu te înduri, pentru că arată mult prea bine.

Brandul Nike este, prin excelență, unul dintre cele mai cool branduri ale anului 2023. Nu doar că are o istorie bogată în ceea ce privește modelele de pantofi create, dar are o istorie la fel de bogată și în ceea ce privește inițiativele sociale pe care le întreprinde, prin ambasadorii și fundațiile sale, în orașe mai mari sau mai mici din Europa și din afara sa.

Achiziționarea acestor pantofi este, așadar, și o modalitate de susținere a acestor cauze pentru care militează brandul Nike.

Articolul precedentConferința Națională “Expert Achiziții Publice” 2023 va avea loc la Cluj Arena, pe 20 octombrie
Articolul următorPower Signal – partenerul clujean pentru soluționarea problemelor electrice ale companiei tale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.