68.000 de fani în ziua 4 la Electric Castle 2024. Concert Massive Attack cu mesaje sociale.

173
Day4, EC10, Main Stage,CHASE & STATUS LIVE, Miluta Flueras,Musicians on Stage, Performances

Cu un mix de arșiță, ploaie, super artiști și zâmbete, totul în doar 24 de ore, Electric Castle a servit pentru 68.000 de fani meniul fericirii la castel, sâmbătă, în a 4-a de festival.

Massive Attack a oferit un moment artistic complet, cu cele mai importante hit-uri din carieră, cu artiști din formula originală a proiectului și mesaje sociale puternice pe care publicul le-a susținut cu aplauze.

S-a vibrat pe Unfinished Symphony, Angel și Safe From Harm, într-un show minimalist vizual.

Chase and Status și-a confirmat poziția în top electro acts, iar Marc Rebillet a demonstrat că vestimentația de festival ideală e una minimală. Artistul nu s-a mai complicat să-și aducă celebrul halat și a optat direct pentru libertatea de a dansa la bustul gol, într-un set nebun, nebun, nebun. 

Adrenalina rămâne la maxim pentru ultima zi de festival. Pe scena principală sunt programate 3 premiere la Electric Castle, trupa Vama, exotica Sevdaliza și superstarul dancehall Sean Paul.

Subcarpați păstrează tradiția de a „închide” main stage, însă petrecerea va continua până la 8 dimineața.

Cei 15.000 de festivalieri cazați în campingul EC Village își vor lua „La revedere!” de la spațiu ce le-a fost casă, în ultima săptămână, luni dimineața, la ora 10:00. Autobuzele vor pleca din Bonțida spre Cluj până la ora 11:00. 

Toate informațiile la zi despre Electric Castle 10 se regăsesc în aplicația și pe site-ul festivalului electriccastle.ro

Referințe

Electric-Castle-2024-logo
  • Bonțida, județul Cluj
  • 16 iulie 2025
  • 20 iulie 2025

Unul dintre singurele festivaluri din Europa unde muzica și petrecerile nu se opresc. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUMF Cluj: 1.652 de candidați vor susține în acest an examenul de admitere pentru un loc bugetat
Articolul următorElectric Ride, o călătorie pe două roți la Electric Castle, pentru un Cluj mai curat: “Festivalierii pot deveni ambasadori ai schimbării”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.