Acasă Electric Castle 2024 – 17-21 iul – Castelul Bánffy, Bonțida

Electric Castle 2024 – 17-21 iul – Castelul Bánffy, Bonțida

electric-castle-logo

Electric Castle 2024 – 17-21 iul – Castelul Bánffy, Bonțida

Electric Castle 2024 va avea loc în perioada 17-21 iulie.

Electric Castle este iubit de festivalieri pentru experința imersivă pe care o oferă și recunoscut în industria festivalurilor de muzică pentru constanța cu care aduce calitate în fiecare detaliu.

Desfășurându-se în proximitatea Castelului Bánffy, un monument iconic ce datează din secolul al XV-lea, în mijlocul naturii, Electric Castle surprinde la fiecare ediție printr-un line-up creativ, acoperind o gamă variată de genuri muzicale, prin instalații și performance-uri new media și dezbateri provocatoare. Peisajele spectaculoase, alături de componenta istorică, creează un spațiu propice pentru experiențe unice.

La Electric Castle, participanții se bucură de entertainment 24 din 24, performance-uri artistice, instalații imersive, stand-up comedy, expoziții fashion, zeci de tipuri de mâncare din toate colțurile lumii și o mulțime de activități.

În cei nouă ani de existență, Electric Castle a găzduit artiști apreciați la nivel internațional precum Gorillaz, 21 Pilots, Florence + The Machine, Jessie J, Skrillex, The Prodigy, The Antwoord, deadmau5, Thirty Seconds To Mars și Bring Me The Horizon.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Electric Castle 2024 – 17-21 iul – Castelul Bánffy, Bonțida 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *