Albirea dentară – descoperă beneficiile acestui tratament care asigură un zâmbet perfect

30

Albirea dentară este o modalitate extrem de eficientă de a lumina smalțul și de a obține un zâmbet excepțional. În prezent, această procedură se efectuează prin diverse metode, fiind chiar posibilă albirea dinților acasă. Totuși, datorită specificului acestei proceduri, majoritatea oamenilor decid să o efectueze într-un cabinet stomatologic. Această soluție garantează că albirea dinților va fi sigură și că rezultatele vor fi cele așteptate.

Care sunt avantajele albirii dentare într-un cabinet de stomatologie?

Albirea dinților îți permite să elimini decolorarea inestetică de pe coroanele dinților sau pur și simplu să îți ajuți dinții să strălucească. Aspectul inestetic al danturii poate fi cauzat de diverse afecțiuni, tulburări, alimentație bogată în produse colorante sau fumat.

Albirea dinților la domiciliu poate ajuta doar cu decolorarea minoră. Dacă problema este puțin mai avansată, este mai bine să vizitezi un cabinet de stomatologie.

Albirea dentară în cabinet este o procedura din domeniul esteticii dentare. Alegând această procedură, poți conta pe o îngrijire cuprinzătoare și pe alegerea agenților de albire potriviți pentru dantura ta. La început, dinții sunt curățați de tartru și placă, ceea ce permite specialistului să evalueze în mod realist starea acestora și să aleagă cea mai bună metodă de albire

De ce merită să alegi albirea dentară în cabinetul stomatologic?

Înainte de efectuarea procedurii de albire dentară se realizează o curățare temeinică a dinților, prin care se va îndepărta placa bacteriană de pe suprafața dinților. Placa dentară acumulată în timp poate deveni galbenă sau maronie, ceea ce poate face dinții să pară întunecați la culoare.

Albirea dinților în cabinetul stomatologului îți permite să obții efectul dorit într-un timp relativ scurt. Preparatele folosite au concentrații mari de substanțe active, de aceea trebuie folosite numai de către specialiști. Alegând această metodă de albire dentară, te poți proteja de deteriorarea accidentală a gingiilor. În plus, după procedură, vei primi instrucțiuni care îți vor permite să păstrezi un zâmbet alb.

Cafeaua, ceaiul, țigările sau vinul sunt câțiva dintre factori care au impact semnificativ asupra culorii danturii sau determină apariția decolorării inestetice, deși culoarea osoasă mai închisă poate avea și o bază genetică. Tratamentul de albire dentară efectuat corect îți permite să scapi definitiv de tartru, îmbunătățind astfel sănătatea și igiena din cavitatea bucală. Acest tip de tratament poate fi efectuat prin diverse metode, iar efectele în acest caz se pot observa doar după o singură vizită la cabinetul stomatologului.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentProfesiile viitorului: ce să studiezi acum pentru a avea un loc de muncă bun în viitor? Un articol realizat în parteneriat cu Jooble.
Articolul următorStart proiectului Smart OM, de dezvoltare locală a comunității din Ținutul Fluturelui Albastru, Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.