Aparatură modernă pentru depistarea cancerului de piele la Spitalul Județean de Urgență Cluj

69

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unui nou echipament medical pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean.

“Vorbim despre un aparat medical cu ajutorul căruia se realizează biopsia virtuală a pielii, nedureroasă și non invazivă, și care este extrem de important pentru depistarea cancerului de piele. Noua dotare, care dispune de o tehnologie modernă, poate salva numeroase vieți prin faptul că facilitează diagnosticarea rapidă și sigură a bolii.”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca a fost dotat cu un microscop confocal ultraperformant, în valoare de 1.047.795 lei. Finanțat integral de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției, echipamentul medical a fost deja livrat unității sanitare și a intrat în dotarea secției de Dermatovenerologie.

Referințe

spitalul-judetean-urgenta-cluj

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj este una dintre cele mai mari unităţi sanitare cu paturi din România şi are… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentAbonamentele la sala de sport pentru angajați vor fi deductibile pentru companii, în limita unei sume anuale
Articolul următorTransportul public de noapte din Cluj-Napoca va fi prelungit până la ora 2 în dimineața de Revelion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.