BMW TechWorks România: BMW își extinde rețeaua de centre IT prin deschiderea unui hub la Cluj

146

Începând cu data de 4 iulie, BMW Group își extinde rețeaua de centre IT și software prin deschiderea noului hub din Cluj-Napoca.

În cooperare cu NTT DATA, BMW TechWorks România urmărește implementarea proiectelor europene IT și software, dar și accelerarea transformării digitale a companiei.

Peste 250 de experți vor lucra în noul hub digital până la sfârșitul anului, ambițiile companiei fiind ca pe termen lung să creeze peste 1000 de locuri de muncă.

Principalele componente dezvoltate în cadrul BMW Techworks: lanțurile de aprovizionare, producție inteligentă, dezvoltare de componente IT.

Mesajul primarului Cluj-Napoca, Emil Boc, cu ocazia deschiderii hub-ului BMW TechWorks România de la Cluj

“Cu această ocazie, am subliniat că urmărim să consolidăm orașul nostru ca centru recunoscut internațional în inovare, tehnologie și IT. Avem avantaje competitive de necontestat precum universitățile care pregătesc talentele locale și creează forță de muncă extrem de bine pregătită. De altfel, unul dintre avantajele competitive principale ale orașului nostru este colaborarea strânsă dintre universități, mediul privat, cetățeni și administrație în direcția obiectivului comun de a dezvolta ecosistemul local de inovare și de a pregăti pentru slujbele viitorului.

Totodată, le-am transmis un mesaj de mulțumire reprezentanților BMW Group, asigurându-i că primăria susține mediul privat prin investiții și politici publice menite să faciliteze dezvoltarea sustenabilă a sectorului de business și servicii. Felicit, pe această cale, întreaga echipă a NTT DATA Romania, pentru eforturile constante de a dezvolta ecosistemul de inovare din Cluj-Napoca, dar și pentru implicarea constantă în proiectele și evenimentele comunității clujene.”, a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentClimathon Cluj 2024: valorificarea tescovinei de mere prin produse cu un aport nutritiv ridicat, soluția echipei câștigătoare
Articolul următorInițiativă pentru comunitatea clujeană: “Am spațiu și vreau să ajut”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.