Bonapp.eco, aplicația prin care poți economisi 40-80% la achiziția de alimente, se extinde în Cluj-Napoca

330

Prin intermediul aplicației mobile Bonapp.eco, utilizatorii pot cumpăra produse care se apropie de data de expirare, la prețuri mai mici cu 40% – 80%. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android și permite utilizatorilor să cumpere produse, rapid și simplu, prin plata online cu cardul, direct în platforma mobilă.

Startup-ul românesc a afiliat 30 de parteneri pe piața din Cluj-Napoca, inclusiv mari magazine alimentare, restaurante, brutării și cafenele. Printre primii parteneri ai rețelei bonapp.eco din Cluj-Napoca se numără Glovo, Noodle Pack, Donuterie, Cora, Penny România, Starbucks, Narcoffee Roasters, Shanghai, Lemnul Verde precum și companii independente.

Captură de ecran din aplicația bonapp.eco.

„Cu o populație de peste 300.000 de locuitori, Cluj-Napoca a fost mereu în planurile noastre de extindere. Pe lângă datele demografice favorabile, Cluj-Napoca oferă și o potrivire culturală promițătoare pentru bonapp.eco. Orașul se bucură de un important centru de afaceri și un ecosistem de startup-uri în plină creștere, cu oameni tineri și educați, care împărtășesc valorile noastre în privința ecologiei. Datorită acestui mediu ideal și cu sprijinul echipei recrutate recent, credem că ne vom atinge obiectivul de a afilia 400 de parteneri și vânzări de 10.000 de pachete până la sfârșitul anului”, spune Grégoire Vigroux, co-fondatorul bonapp.eco.

“Cred în această aplicație, pentru că are mixul complet de ingrediente care să reușească să lege sectorul HoReCa de consumatorii conștienți, pentru a reduce risipa într-un mod ingenios. Nu avem de a face aici cu o risipă copleșitoare, ca în băncile pentru alimente, dar miza mare la un asemenea proiect e să producă conștientizare pe problema risipei de hrană. Și să ne ofere cu adevărat ocazia de a fi contributori la reducerea risipei, dar fără sa simțim această contribuție ca pe o povară.”, spune Cami Gui, fondator Clujul Sustenabil.

Startup-ul românesc bonapp.eco a fost lansat în noiembrie 2021. La doar două luni mai târziu, startup-ul a atras o investiție de 800.000 euro pentru a se extinde în cele mai importante orașe din România. Compania angajează în prezent echipe de vânzări, precum și manageri locali în Timișoara, Iași, Brașov și Oradea.

Articolul precedentDouă trasee gastronomice din județul Cluj, cel al Țării Călatei și cel al Țării Moților, vor fi promovate prin PNRR
Articolul următorCinema ARTA participă alături de alte 7 cinematografe din lume într-un proiect de cinema alternativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.