Brandul clujean de uleiuri Luna Solai reprezintă România la Săptămâna Verde de la Berlin

78
Standul României la Expoziția Internațională Săptămâna Verde de la Berlin.

Uleiurile Luna Solai fabricate în comuna Luna, județul Cluj, se numără printre produsele selectate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pentru a reprezenta România la Expoziția Internațională Săptămâna Verde (Grüne Woche) de la Berlin, în perioada 20-29 ianuarie 2023.

Evenimentul a ajuns la cea de-a 87-a ediție și este mai mult decât o simplă expoziție pentru produse de calitate din întreaga lume, asigurând loc propice de dezbatere a unor probleme sociale actuale, cum ar fi protecția climei, economia circulară, conservarea resurselor sau utilizarea durabilă a terenurilor.

La ediția din acest an a Târgului Internațional „Săptămâna Verde”, MADR participă cu un stand de informare de 64 mp. Spațiul alocat MADR este destinat promovării produselor agroalimentare, respectiv produselor autohtone recunoscute pe scheme de calitate naționale și sisteme de calitate europene.

Uleiurile Luna Solai

Povestea uleiurilor Luna Solai a început, în 1998, în comuna Luna, județul Cluj, dintr-o nevoie de procesare locala a semințelor de floarea soarelui pentru consumul familiilor agricultorilor din zonă.

Gama de uleiuri presate la rece Luna Solai.

Anul 2011 a reprezentat pentru uleiurile Luna un an de schimbare majoră, fiid anul în care s-a născut Luna Solai ca identitate, din dorința de a crea un brand românesc premium de uleiuri presate la rece.

Luna Solai fabricat prin tehnologia presării la rece, este un produs natural, obținut din semințe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice, ceea ce conferă produsului o calitate superioară uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel procesate păstrează bogăția de elemente nutritive, vitamine, minerale conținute de semințele din care sunt fabricate/făcute.

Prospețimea, calitatea și gustul excelent sunt principalele proprietăți ale uleiurilor Luna Solai.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentWORTH Partnership Project: apel de proiecte pentru antreprenorii din domeniile creative, deschis până pe 15 februarie 2023
Articolul următorPrimăria Cluj-Napoca desfășoară prima dezbatere publică din 2023, pe tema Science Campus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.