Cinematograful “Florin Piersic” devine cinema – teatru, pretabil și pentru spectacole de teatru

84
Sursă foto: Cluj24.

Cinematograful ”Florin Piersic” adăugă titulatura „Teatru” pe frontispiciul clădirii, ca o surpriză de ziua de naștere a actorului care a împlinit vârsta de 87 de ani pe 27 ianuarie.

“Radef RomâniaFilm și conducerea Cinematografului Florin Piersic am hotărât cu ocazia acestei aniversări, să pregătim o mică surpriză și să adăugăm titulatura Teatru pe frontispiciul cinematografului, pentru că așa cum bine știm cu toții, Florin Piersic este și un mare actor de teatru, nu doar de film. Sala cinematografului se pretează și pentru spectacole de teatru, nu de puține ori am fost gazda piesei ‘Străini în noapte’, pentru spectacole de stand-up comedy, concerte, conferințe, etc.”, a declarat pentru Cluj24 managerul Cinema-Teatrului ”Florin Piersic”, Ioana Călin.

Potrivit acesteia, capacitatea sălii este de 729 locuri, acustica este bună, iar scena este generoasă și permite și amplasare de decor.

”Sperăm să fie o surpriză pe placul lui Florin Piersic, pe care îl așteptăm să revină cât de curând pe scenă, la cinema – teatrul, care îi poartă numele”, a mai spus Ioana Călin.

Referințe

Cinema-Teatru-Florin-Piersic

Cinema-Teatru Florin Piersic este cotat la categoria 1, are un număr de 729 de locuri, sunet Dolby Stereo. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentBucurie pentru amatorii de săniuș: pârtia de tubing din Feleacu a fost redeschisă
Articolul următorAgile Mammoths Games, Cluj-Napoca: descoperă metoda Agile de project management, prin joc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.