Companiile mici și mijlocii își pot digitaliza procesele de achiziții cu ajutorul experților Cluj IT

86

Cluj IT aduce vești bune pentru companiile care doresc să își digitalizeze activitatea, sprijinindu-le prin cursuri și workshop-uri gratuite. În acest sens, în 23 și 24 martie 2023, in intervalul 14:00 -18:00, clusterul organizează un workshop online dedicat acelor companii românești interesate să își digitalizeze procesele, cu focus, de această dată, pe direcția optimizării procedurilor de achiziție.

Pe parcursul celor 8 ore, sub îndrumarea lui Daniel Homorodean, antreprenor în industria IT de peste 20 de ani și expert care derulează proiecte de implementare, consultanță și training la nivel internațional – vor avea loc mai multe activități practice de explorare a digitalizării achizițiilor la nivel de firmă.

Workshop-ul este ideal pentru companiile care caută metode și instrumente practice pentru implementarea achizițiilor eficiente, îmbunătățirea relației cu furnizorii, optimizarea gestiunii facturilor, planificarea și execuția plăților și, nu în ultimul rând, condițiile optime necesare pentru achiziția de produse și servicii IT.

Participarea este gratuită pentru angajații oricărei companii mici sau mijlocii, indiferent de regiunea geografică în care activează.

Este în avantajul companiilor care activează, spre exemplu, în sectoare precum turism și ecoturism, textile și pielărit, procesarea lemnului și de mobilă, industrii creative, industria auto și componente, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie (agricultură, silvicultură, pescuit și acvacultură), bioinformatică și biotehnologii, constructii, fabricarea materialelor de construcții, distribuție și activități profesionale, științifice și tehnice, să-și rezerve chiar astăzi locul în cadrul workshop-ului.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 17 martie, prin formularul dedicat

Ce beneficii directe aduce digitalizarea achizițiilor la nivel de companie? 

Prin participarea la activitățile workshop-ului, delegații companiilor vor avea ocazia de a descoperi și iniția activități prin care firmele lor pot: 

  • Planifica mai bine achizițiile pentru a cumpăra ce trebuie, când trebuie, la prețul optim și calitatea corespunzătoare, de la cei mai buni furnizori, pentru eficiență maximă;
  • Vor ști cum să evalueze optim ofertele primite de la furnizori pentru proiecte complexe, cum ar fi produsele și serviciile care sprijină transformarea digitală;
  • Vor ști cum să-și crească șansele de succes atunci cand participa ca ofertant la licitații publice sau private;
  • Vor afla cum pot folosi instrumente informatice specializate în derularea achizițiilor și gestiunea contractelor de furnizare;
  • Vor afla cum pot câștiga bani și timp folosind facturarea electronică, dar și instrumente informatice dedicate.

Sprijinul oferit de Cluj IT pentru transformarea digitală a firmelor eligibile cuprinde servicii precum: 

  • Auditare gratuită a nivelului de maturitate digitală;
  • Recomandări privind pașii necesari pentru eficientizarea transformării digitale în organizație;
  • Definire și implementare de programe de învățare la locul de muncă folosind instrumente digitale.

Pentru participare la workshop, formular de înscrieri aici, pentru mai multe detalii click aici.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentProiectul ales câștigător pentru modernizarea liceului “Lucian Blaga” din cartierul Gheorgheni
Articolul următorCTP Cluj va primi autobuze electrice de capacitate mare, pentru ruta Cluj-Napoca – Florești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.