Competiție pentru 4 burse parțiale de studiu la Transilvania Executive Education MBA din Cluj

108

Transilvania Executive Education (TEE), alături de partenerii Banca Transilvania (BT) și EVERGENT Investments, dau startul unei noi competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA – Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham. Valoarea totală a burselor este de 32.000 euro.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală. Sunt predate de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii, precum și din România și se desfășoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Din 2015, de când a fost lansată prima cohortă a programului Executive MBA, 25 de cursanți au fost susținuți de partenerii comerciali ai TEE prin burse integrale sau parțiale la această școală de business internațională din România. Banca Transilvania a acordat până acum 10 burse (în valoare de 150.000 de euro), Evergent Investments 6 burse (în valoare de 90.000 de euro), iar Electrogrup a acordat 5 burse (în valoare de 75.000 de euro).

Acordarea burselor ne-a dat de fiecare dată ocazia să cunoaștem candidați motivați. Au acel-ceva de învingător, își doresc mult victoria, cum se spune în sport. Este o bucurie să le oferim bursele și să primim în schimb inspirație și motivație pentru a fi mai buni și noi. Vă invităm să candidați cât mai mulți. Acest Executive MBA deschide o călătorie care merită tot efortul“, declară Tiberiu Moisă, Președinte Transilvania Executive Education și Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania. 

Calendar:

  • 25 octombrie – 25 noiembrie 2022: Înscriere în competiție pe siteul MBA
  • 26 noiembrie – 8 decembrie 2022: Evaluarea candidaților 
  • 9 decembrie 2022: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

  1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe siteul MBA:

– un business plan folosind modelul din formularul de înscriere;

– un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/să implementeze?

  1. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.
  2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.
  3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

Referințe

tee
  • Regele Ferdinand 22-26, et. 3, Cluj Hub, Cluj-Napoca

Transilvania Executive Education (TEE) este un proiect educațional care reunește comunitatea academică și mediul de business din Cluj-Napoca și Transilvania. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTransilvania Jazz Festival 2022, patru seri de jazz contemporan de excepție
Articolul următorStart înscrieri la Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj”, competiția care premiază tinerii merituoşi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.