CTP Cluj pune la dispoziția călătorilor o hartă live cu traseele și poziția în timp real a vehiculelor

3222

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca pune la dispoziția călătorilor o hartă live care arată traseele și poziția vehiculelor în timp real, cu o rată de actualizare a datelor de 20 de secunde. Harta poate fi consultată pe site-ul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, ctpcj.ro. Sunt incluse traseele tuturor mijloacelor de transport: tramvaie, autobuze și troleibuze.

Informațiile afișate sunt extrase din platforma de management de flotă pe care CTP Cluj-Napoca o operează și sunt corelate direct cu toate operațiunile pe care angajații CTP le fac zilnic: stabilirea traseelor și a stațiilor aferente, stabilirea orarelor, planificarea și alocarea la traseu.

Odată selectat numărul traseului dorit, ruta acestuia este marcată pe hartă și călătorii pot vedea câte mijloace de transport sunt pe acea rută, poziția GPS în timp real și momentul actualizării, numărul de parc, viteza cu care se deplasează și stația spre care se îndreaptă. Există opțiunea de TUR-RETUR, astfel încât călătorii să aibă acces la informațiile dorite. Actualizarea datelor se face la fiecare 20 de secunde.

Harta poate fi accesată deocamdată doar de pe site-ul CTP Cluj ctpcj.ro, dar va fi în curând disponibilă și în aplicația Tranzy, care poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android, din magazinele virtuale sau de pe tranzy.app.

Referințe

transport-public-cluj
  • Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130, Cluj-Napoca

CTP Cluj-Napoca prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentAROBS intră pe piața din Polonia prin preluarea SYDERAL Polska
Articolul următorZona “Băile Tușnad și împrejurimile” a devenit a șaptea destinație ecoturistică a României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.