Experiențe culinare inedite, marca Personal Cook, în fiecare duminică la Secret Garden

384
Personal Cook @ Secret Garden | Persian Lamb | Foto by Fred Dwe
Personal Cook @ Secret Garden | Eveniment: Persian Lamb | Foto by Fred Dwe

Primăvara este din ce în ce mai prezentă în viața noastră și nu doar din perspectiva calendaristică, ci și din punct de vedere al gradelor din termometru. Iar, odată cu aceasta, ne dezmorțim și noi, se deschid terasele și evenimentele gastronomice.

Dacă în 2019 spunem că industria HoReCa se îndreaptă către experiențe, în 2021 spun că anul 2020 ne-a învățat să le căutăm în orice și oriunde … dar cu atenție sporită. Iar când spun atenție, nu spun paranoia. Nu. Spun că suntem în căutare de locuri intime, cu respectarea indicațiilor pentru prevenirea răspândirii virusului, astfel încât să ne permită să petrecem timp de calitate alături de prieteni la un pahar de vorbă.

Experiențe culinare by Personal Cook @ Secret Garden

Formatul evenimentelor propus de Personal Cook în colaborare cu Secret Garden Cluj este simplu: în fiecare duminică, în intervalul 13:00 – 15:00 trăim câte o experiență culinară cu tematică diferită de la eveniment la eveniment.

Pentru că suntem conștienți de realitatea vremurilor în care trăim, o să fim maxim 24 de persoane (sunt 6 mese distanțate, a câte 4 locuri fiecare). Având în vedere că terasa este deschisă, dacă vremea și stare de spirit ne permit, putem să rămânem liniștiți la un pahar de vorbă în continuare. Nu ne oprește nimeni și nimic 🙂

Cum participi?

Personal Cook @ Secret Garden | Persian Lamb | Foto by Fred Dwe
Personal Cook @ Secret Garden | Eveniment: Persian Lamb | Foto by Fred Dwe

Simplu, rezervi o masă prin intermediul formularului pus la dispoziție pe website-ul personalcook.ro (secțiunea ”Fraged”).  Poți să rezervi o masă de 4 persoane, iar aceasta trebuie achitată integral în avans. Nu poți rezerva două mese sau doar două locuri. Rezervarea este confirmată doar după achitarea în avans. Informații & rezervări: 0724 325 849

Ne dorim să ne simțim bine, să ne putem bucura de ieșirea în oraș cu prietenii fără a ne stresa și de grija infectării. Acesta este motivul pentru care am ales terasa de la Secret Garden (locuri limitate și personal atent / grijuliu). Acesta este motivul pentru care la o masă vor sta doar prietenii tăi, cei în care ai încredere că se protejează (pe ei și pe cei din jur).


Personal Cook: Website | Facebook | Instagram
O echipă de specialiști la dispoziția ta. Indiferent că îți dorești ca masa de zi cu zi să fie pregătită de un bucătar profesionist, ai un eveniment restrâns, o cină romantică sau chiar o petrecere tematică și îți dorești ca grătarul să fie preparat cu ajutorul unui smoker sau un grill ”adevărat”.

Secret Garden Cluj: Facebook | Instagram | Str. Ploiești, nr 22 | Telefon: 0724 325 849
The best hideout for this season. A small secluded garden, minutes away from the bustling city. Enjoy a glass of wine or a creative gin & tonic in a quiet and serene atmosphere. Limited seats available

Referințe

ChineseTaste096-700×467

Your Personal Cook - o echipă de specialiști la dispoziția ta. Indiferent că îți dorești ca masa de zi cu… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Dan Ciulea
Ultimele postari ale lui Dan Ciulea (vezi toate)
Articolul precedentCum poate fi Clujul mai “deștept” în materie de urbanism
Articolul următorCluj Innovation Days 2021, platformă de dezbatere pentru creștere economică prin adopția modelelor de afaceri „verzi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.