Festival internațional al iubitorilor de munte, între 22 și 24 noiembrie 2019, la Cluj

104
Transylvania Mountain Festival va avea loc la Cluj în perioada 22 – 24 noiembrie 2019. În imagine, Cristina Pogăcean, ghid montan IFMG și fotograf.

Ediția a 2-a a Transylvania Mountain Festival, eveniment dedicat sporturilor montane și aventurii outdoor în România, va avea loc la Cluj în perioada 22 – 24 noiembrie 2019. Festivalul va include întâlniri cu sportivi și experți din sfera sporturilor de munte, o competiție de filme documentare pe tema muntelui, o expoziție și workshopuri de fotografie montană și de aventură, și va prezenta aplicații tehnologice montane inovatoare.

Transylvania Mountain Festival powered by GARMIN propune patru secțiuni majore: sport (pe sol, în subteran, în ape montane și în aer), educație (siguranță, orientare, natură, cultură), inovare (în domeniul echipamentelor și tehnologii) și experiență (film, fotografie, dezbateri și ateliere).

De la întâlniri cu sportivi și experți din sfera schiului, escaladei, alpinismului, canyoningului, speologiei, parapantismului și BASE jumping-ului, până la filme documentare pe tema muntelui, expoziție și workshopuri de fotografie montană și de aventură, aplicații tehnologice montane inovatoare, festivalul montan internațional din Cluj-Napoca aduce o perspectivă modernă asupra activităților montane în Europa de Est.

Cele mai așteptate momente ale festivalului vor fi: 

  • Filmele documentare și de aventură, originale difuzate în timpul TMF; 
  • Selecția Reel Rock 14 – ce cuprinde cele mai bune filme de escaladă ale anului;
  • Gala Premiilor TMF 2019 pentru film, fotografie, activitate montană și inovare. 

Și în acest an partenerul strategic al festivalului internațional este GARMIN Cluj, iar partenerul de profil este Clubul Alpin Român, filiala Cluj-Napoca.

Transylvania Mountain Festival este un manifest al noii generații de practicanți ai sporturilor și activităților montane, la prima ediție din 2018 au fost prezenți 950 de participanți din România, Ungaria, Germania, Spania, Elveția și Franța. 

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentFurnissa.ro – mobilier birou pentru businessul tău
Articolul următorEcstatic Dance, atelier de exprimare prin dans și mișcare, la Cluj, pe 1 noiembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.