Florin Pop, business angel, se alătură startup-ului BOOKR ca și board advisor și lead investor

458

Florin Pop, un cunoscut business angel, cu peste 20 de ani de experiență în industria investiţiilor şi a consultanţei de business, se alătură ca și board advisor și lead investor la BOOKR, un startup clujean de rezervări online care își propune să revoluționeze piața de servicii atât pe plan național, cât și internațional.

Înființat în 2021 la Cluj-Napoca, BOOKR este prima aplicație de rezervări online de servicii cu posibilitatea unui tur virtual 3D al locației. Aplicația oferă de asemenea un sistem de customer relationship management (CRM) și statistici pe vânzări. 

BOOKR este deja prezent în 13 orașe din țară, cu un număr total de 127 business-uri înrolate în aplicație, 2.500 de useri activi și 11.000 de rezervări livrate cu succes prin aplicație. Prin turul virtual 3D, BOOKR determină un engagement al clienților cu locația cu 350% mai mare decât prin clasicele imagini 2D.

Florin Pop, noul board advisor BOOKR, activează de peste 20 de ani în industria investiţiilor şi a consultanţei de business, iar în ultimii ani a mentorat mulţi tineri antreprenori în dezvoltarea lor şi a afacerilor pe care le gestionează.

“M-am alăturat ca și board adviser și lead investor la BOOKR pentru că îmi place mult echipa, atât ca și mentalitate și complementaritate, cât și ca profile profesionale. Există drive, există motivare, echipa e formată din niște oameni tineri, iar produsul lor are un potențial mare de scalare, de a deveni un marketplace cu potențial de globalizare.”, spune Florin Pop, investitor și business mentor.

“Cu Florin am avut o chimie încă din primele secunde, atât în plan personal cât și la nivel de business. Suntem foarte încântați să facă parte din echipa noastră. Ne dorim să fructificam toată maturitatea și experiența pe care o are, în cadrul BOOKR. Ca și board adviser, Florin ne completeaza cu experiența lui pe planificare strategică, management financiar, optimizarea modelului de business și networking.”, spune Flavius Fulea, co-fondator și CEO BOOKR.

BOOKR își propune în acest an câștigarea unei cote de piață cât mai mari pe zona de servicii de înfrumusețare. După runda de finanțare pre-seed, prevăzută în septembrie anul acesta, startup-ul își propune extindere în primul trimestru din 2022 pe alte două sectoare: servicii medicale și fitness.

Referințe

logo-bookr
  • Cluj HUB, Cluj-Napoca

BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentHotel Armenopolis – o casă armenească de la 1762 a devenit o oază barocă de relaxare pentru turiști, în Gherla
Articolul următorStrada Potaissa revine la viață, cu piață de flori și noi dezbateri despre transformarea sa permanentă într-o “stradă vie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.