Fundația Leaders își prezintă la Cluj programul național de leadership adresat tinerilor

103

Pe 2 martie 2023, la ClujHub, Fundația Leaders își prezintă programul Leaders Experience, un program național de leadership și primul accelerator de experiențe din România, creat pentru tinerii până în 25 de ani.

Prezentarea va consta într-o oră de inspirație cu un lider local și networking cu absolvenții programului, tineri de acțiune care au trecut prin provocările acceleratorului și vor să împărtășească din experiența lor.

Înscrierea la prezentare este gratuită, în limita a 40 participanți, detalii aici: https://ldrs.me/demo.

Programul-mamă, LEADERS Experience, este alcătuit din sesiuni intense pentru formarea ta personală, socială și mai ales vizionară:
• 3 sesiuni individuale de coaching de performanță
• 2 bootcamp-uri – la Predeal și București, alături de traineri cu peste 100 de ani de experiență acumulată
• sesiuni de inspirație cu CEOs, antreprenori, artiști și lideri din societatea civilă
• simulare de leadership de 24h
• provocări personale
• pitch al propriei idei și proiecte în comunitate reale care îți vor stimula gustul pentru acțiunile cu impact direct asupra oamenilor și comunității din jur

Fundația Leaders este un ONG care de 23 de ani și-a asumat să antreneze potențialul tinerilor din România să devină lideri responsabili. ONG-ul realizează acest lucru prin proiecte și programe de leadership complexe și la nivel național, care pe lângă training-uri și exerciții, implică și componente de comunitate – tinerii din programe, ghidați de mentori și lideri, creează de la 0 proiecte pentru nevoile din comunitățile din care fac parte.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentS-a deschis spațiul QUB, un centru de educație, cultură și știință
Articolul următorCOSMETIC PLANT din Cluj încheie 2022 cu vânzări în creștere și lansează noi produse

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.