Încep Zilele Clujului: seară de concerte, spectacol drone, lasere și video mapping

64

Zilele Clujului 2024 debutează joi, 30 mai, în Piața Unirii, unde începând cu ora 19:30 vor concerta Iuliana Beregoi, CARGO (20:30) și Irina Rimes (22:00), iar de la ora 21:45 în piață va avea loc un spectacol de drone, lasere și proiecție video mapping.

În Parcul Central vă așteaptă Festivalul de vin, zona de concerte, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de aventură alături de zeci de ateliere și activități pentru întreaga familie. În Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică. Malurile Someșului și plaja urbană vă invită la relaxare într-un cadru de vacanță.

Program vineri, 31 mai

Vineri, elevii școlilor clujene vor cânta din nou împreună în cadrul evenimentului „Copiii Europei” de la ora 17:00 în Piața Unirii.

Începând cu ora 20:30 vom avea o seară dedicată artei dramatice, unde actorii Teatrul Naţional Cluj-Napoca vor pune în scenă spectacolul „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri.

Pe strada Mihail Kogălniceanu începe Festivalul Multiculturalității – EthniCity, un spațiu ideal pentru consolidarea relațiilor dintre multiplele culturi ale comunității noastre.

Program sâmbătă, 1 iunie

Sâmbătă, 1 iunie, sărbătorim împreună Ziua copilului.

De la ora 11:00 va avea loc Parada Zilelor Clujului, după care continuăm cu seara de muzică clasică, de la ora 19:00, în Piața Unirii.

Pe strada Iuliu Maniu va avea loc Midnight Snack.

Activitățile din Parcul Central continuă, la fel și concertele din Piața Muzeului.

În parcurile Armătura, Feroviarilor, Grigore Alexandru, 14 iulie, Iulius Parc precum și în cele două baze sportive din oraș vor avea loc ateliere științifice, jocuri sportive, spectacole pentru cei mici și multe alte activități pentru întreaga familie.

Program duminică, 2 iunie

Duminică are loc Crosul Universităților Clujene, iar începând cu ora 12:30 Regalul Folcloric.

Referințe

zilele-clujului

Festivalul de suflet al clujenilor a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și reunește întreaga comunitate. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentConferința Eurocities 2024 reunește la Cluj reprezentanți ai administrațiilor locale din Europa
Articolul următorFundația Comunitară Cluj oferă 100.000 de lei pentru proiecte educaționale, prin Fondul Științescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.