IT Days 2019: IT-iștii din toată țara se întâlnesc la Cluj pentru două zile de discuții legate de sinergia între programare și creativitate

0
40
Conferința IT Days 2019 va avea loc între 12-13 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj

Promovată sub hashtagul #ProgrammingARt, ediția din acest an a conferinței IT Days (12-13 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților), dorește să scoată în evidență legăturile existente dintre artă, înțeleasă în sensul ei larg, de domeniu prin excelență al creativității și ineditului, și programare. În cadrul conferinței va exista și un concurs de startup-uri clujene, unde Teleport HQ, Mockless și Neurolabs vor prezenta soluțiilor lor. Adresată în special programatorilor, testerilor, managerilor și HR-ului din companiile IT, conferința invită participanții să iasă din rutina zilnică și să descopere perspective noi în munca zi cu zi.

IT Days 2019 se va desfășura, la fel ca în anii trecuți, pe cele patru scene de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, la eveniment fiind așteptați peste 1.000 participanți / zi. Vor fi acoperite subiecte precum: Products & Leadership, Inteligența artificială, Automotive, Industry 4.0, Testare, Serverless și Microservicii, AR și VR, Securitate, Management, SAP, Agile, Cercetare, Web, Securitate, Startup-uri, Software Architecture, Programare, DevOps și Hands on lab.

Mike Butcher, Editor-at-large la TechCrunch, vine la Cluj IT Days 2019

Pe durata celor două zile vor avea loc prezentări de excepție de la personalități și programatori cu experiență, printre care:

Biletele se pot achiziționa online pe itdays.ro. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, accesează pagina Facebook IT Days.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.