Mobilierul pentru birouri: pentru un birou confortabil

0
68

Experiența de lucru actuală face ca o bună parte din locurile de munca să se desfășoare în săli de birouri, fie ca sunt birouri pentru o singură persoană sau pentru mai multe. De aceea, cheia pentru un spațiu primitor, confortabil și sigur este mobilierul de birou cu care fiecare sală este dotată. 

DistinctMob este o companie clujeană care și-a pus, de-a lungul timpului, toată priceperea și dăruirea în realizarea pieselor de mobilier care să susțină activitatea, să ofere confort și siguranță, cât și o postura corecta a corpului. Acestea sunt realizate din materiale premium, în atelierele proprii, dotate cu tehnologii ce respectă întocmai cele mai înalte standarde de calitate la nivel național și internațional.

Portofoliul companiei se îmbogățește, cu fiecare zi, cu noi produse. În cadrul nișei de mobilier pentru birouri se regăsesc birourile pentru calculator, atât realizate în întregime din lemn, cât și cu picioare metalice, scaune ergonomice sau tip conferință, dulapuri pentru depozitare și arhivare, atât din lemn cât și din metal, rafturi metalice, dar și o gamă variată de piese de mobilier de protocol, din care fac parte canapelele și fotoliile colorate.

Atunci când vorbim de o postura corecta la birou, nu ne referim doar la scaunele ergonomice. Și biroul în sine are un rol important. Un birou de calculator are rolul de a susține eficient activitatea angajaților, atât prin confortul fizic, cât și prin spațiile de depozitare și de activitate pe care le pune la dispoziția acestuia. Un birou cu adevărat util este cel care oferă suficient spațiu atât pentru laptop sau monitor, pentru unitatea computerului acolo unde este cazul, cât și pentru produsele de papetărie necesare lucrului. 

În funcție de spațiul disponibil din sala de birou, cât și de preferințele clientului, DistinctMob pune la dispoziție o gama variată de birouri, de la cele cu linii simple și până la cele sofisticate, cu sertare sau rafturi multiple, ce facilitează o activitate susținută. Alături de acestea, realizează și mese clasice, pentru sălile de conferință sau pentru cele de așteptare.

De asemenea, toate birourile sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate, pentru a oferi siguranță și trăinicie, acestea fiind o investiție de lungă durata. În plus, compania pune la dispoziția clienților săi și posibilitatea realizării birourilor la comandă, pentru a eficientiza la maxim spațiul de care aceștia dispun.

În realizarea acestuia, compania pune la dispoziție atât personal dedicat, cât și variante de materiale pentru a respecta și contextul economic al clientului. Astfel, dotarea spațiului dedicat se va face cu mobilier de calitate, la prețuri avantajoase.

DisinctMob este compania ce pune preț pe experiența fiecărui client, oferind întotdeauna informațiilor și piesele de mobilier necesare. Are grija atât de calitatea produselor, cât și de prețul acestora, stabilind un raport corect și în favoarea destinatarului final. Cu o vastă experiență în realizarea mobilierului office, cât și a celui școlar, cu un portofoliu extins, atât de piese de mobilier, cât și de soluții oferite clienților, DistinctMob este alegerea perfectă pentru dotarea fiecărui birou în parte.

Articolul precedentEcstatic Dance, atelier de exprimare prin dans și mișcare, la Cluj, pe 1 noiembrie 2019
Articolul următorTerran Shield, un joc făcut integral în Cluj, a strâns o finanțare de aproape $15.000 prin kickstarter.com