Organizația Minte Forte continuă seria de filme din proiectul Cinemateca și în 2024

94

Serile de film din cadrul Cinemateca Minte Forte, un proiect prin care se dorește ca universul sănătății mintale și al dezvoltării personale să fie adus mai aproape de oameni, vor avea loc și în 2024, la Insomnia Cafe&Bistro.

Filmele alese reprezintă un punct de pornire prin care se dorește ridicarea vălului stigmatizării asupra anumitor condiții psihologice și deschiderea la nivel colectiv a discuțiilor despre experiențe comune și dificile de viață. Fiecare seară de film oferă oamenilor șansa de a explora și de a înțelege diferite experiențe, comportamente, traume și dificultăți psihologice, precum și de a socializa în mod liber și a fi mai aproape de o comunitate cu care pot împărtăși valori și principii comune. În acest sens, la sfârșitul filmului, membrii organizației Minte Forte invită participanții la o discuție liberă despre personajele și acțiunile din film, ghidați fiind în înțelegere de un psiholog membru sau invitat al asociației.

Datorită succesului proiectului în perioada octombrie 2022 – iunie 2023, organizația a decis să dea startul unui nou sezon de filme în septembrie 2023. Acest sezon se extinde până în iunie 2024. Prin urmare, dacă vrei să te conectezi mai mult cu tine însuți/însăți, dar și cu cei din jurul tău, iată calendarul filmelor pentru anul acesta:

  • 12 februarie – Perfetti sconosciuti;
  • 11 martieva fi anunțat curând;
  • 15 aprilieva fi anunțat curând;
  • 13 maiva fi anunțat curând;
  • 10 iunieva fi anunțat curând.

Serile de film din cadrul Cinemateca Minte Forte au loc lunar, de la ora 18.30 la Insomnia Cafe&Bistro. Participarea este gratuită, dar se apreciază susținerea spațiului prin consumație și susținerea organizației printr-o donație care să reflecte modul în care activitatea ți-a fost benefică.

Dacă nu vrei să pierzi niciun eveniment din seria Cinemateca Minte Forte, intră pe site-ul minteforte.ro, abonează-te la newsletter sau urmărește pagina de Facebook Minte Forte.

Organizația Minte Forte este o asociație non-profit din Cluj-Napoca, înființată în anul 2010, cu scopul de a promova sănătatea mintală prin trei direcții de activitate: educație pentru sănătatea mintală, sprijin pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății mintale și dezvoltarea resurselor pentru reziliență.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentDescoperă serviciile de găzduire web de la cyber_Folks, performanță și fiabilitate la prețuri atractive
Articolul următorBath & Body Works: produse de îngrijire personală și pentru casă pe care le vei adora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.