Out of the box: conferință a industriei HoReCa, la Timișoara

261

În perioada 25-26 octombrie, la Timișoara, Silver Shaker reunește printre cei mai buni specialiști internaționali în domeniu, din tări precum Marea Britanie, Italia, Grecia și România, precum și branduri de renume din industria HoReCa la nivel european, sub conceptul out of the box. Dacă doriți să explorați idei și tendințe noi din industrie, să descoperiți modalități noi de a vă optimiza afacerea sau poate să vă porniți propriul business în acest domeniu, out of the box este evenimentul de trecut în agenda lunii octombrie.

După mai bine de 11 ani petrecuți în Marea Britanie, Silver Shaker sub îndrumarea lui Andrei Marian revine în Romania cu o abordare proaspăta și cu determinarea de a schimba modalitatea în care industria ospitalității funcționează în Romania și atrage clienți.

Evenimentul se adresează managerilor din HoReCa, precum și specialiștilor din domeniu. out of the box este menit nu doar să îmbunătățească modul în care este abordată ospitalitatea în Romania, cât și să susțină dezvoltarea profesională bazată pe învățarea continuă și networking (learning through others).

În prima parte, invitații acestui eveniment ne vor delecta prin sesiunile și workshop-urile lor creative, urmând ca în a doua parte să ne încânte cu skill-urile lor prin evenimente de tip Bar Guest Shift. Astfel, în fiecare seară a conferinței out of the box, o parte din speakeri vor reproduce cocktail-uri în diferite locații de top din Timișoara. Participanții vor avea oportunitatea unică de a degusta minunile ce ies din mâinile acestor artiști în domeniu.

În această primă ediție se vor atinge următoarele topicuri:

  • Contabilitatea în HoReCa și gestionarea fiecărui aspect al unui business – de la costul unui produs până la gestionarea costurilor operaționale
  • HoReCa și sănătatea mentală
  • Designul, confortul, funcționalitatea și îmbinarea lor în localul tău
  • Arta fermentației și aplicabilitatea ei într-un business
  • Tranziția de la angajat la angajator
  • Amaro: mai mult decât un bitter

Întreaga agenda a evenimentului o găsiți disponibila aici, înregistrarea și participarea la acest eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Articolul precedentCOSMETIC PLANT premiată la Bruxelles pentru două dintre produsele cosmetice dezvoltate la Cluj
Articolul următorCele mai potrivite hanorace și bluze pentru femei, de purtat toamna și iarna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.