Acasă Asociatia NUCA Animal Welfare

Asociatia NUCA Animal Welfare

asociatia-nuca-cluj

Asociatia NUCA Animal Welfare

Asociaţia Nuca desfăşoară în 2012-2013 o Campanie de informare şi educare în instituţiile de învăţământ şi prin alte căi publice.

Deoarece legislaţia în domeniu este insuficientă şi aproape deloc aplicată, educaţia reprezintă momentan singura modalitate pentru STOPAREA ABANDONULUI.

Consideram că problema actuală a suprapopulării cu câini şi pisici este o tragedie provocată de către om şi necesită o soluţie umană şi eficace.

Asociaţia Nuca desfășoară în mod continuu activităţi de sterilizare a câinilor şi pisicilor fără stăpân.

Din experienţa ultimilor ani putem afirma cu certitudine că majoritatea câinilor nesterilizaţi provin din curţile oamenilor. Din acest considerent, NUCA a început un nou proiect având drept scop sterilizarea câinilor cu stăpân.

Asociaţia Nuca se implică în sterilizarea câinilor şi pisicilor cu stăpâni din satele învecinate oraşului Cluj-Napoca, atunci când aceştia din urmă nu îşi permit, nu cunosc această opţiune sau o neglijează.

Dacă ingrijiţi câini sau pisici pe lângă blocul în care locuiţi şi doriţi să le sterilizăm, ne puteți contacta pentru programare.

Având în vedere că funcționăm exclusiv pe baza donațiilor, vă putem sprijini doar în măsura în care asociația dispune de fonduri. De asemenea, pentru persoanele cu venituri reduse, facilităm sterilizarea propriului animalul la costuri reduse, prin intermediul unuia dintre cabinetele cu care lucrăm.


Date de contact și localizare

Asociatia NUCA Animal Welfare 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *