Acasă Nova Taxi

Nova Taxi

nova-taxi-cluj

Nova Taxi

NOVA TAXI este o companie autorizata pentru transport persoane în regim taxi pentru localitățile Cluj-Napoca și Florești.

Telefoane:


Date de contact și localizare

Nova Taxi 5 recenzii

Scrie o recenzie
1
5 recenzii
 • Ignác

  Am chemat Taxi Nova la Casa Engels si cand ne-a vazut a refuzat cursa spunand ca suntem in haine de lucru. O sa fac plangere la protectia consumatorului

 • Bela

  Am luat un taxi cu numarul CJ 55 MAG din aeroport. Nu a pornit ceasul, si cum am iesit din parcare imi zice ca este 50 de lei cursa. Din comentarii vad ca nu este la prima abatere. Evitati!!!

 • Ria

  Mi s-a închis telefonul în nas!

  Am făcut comandă pe aplicația lor, WOW taxi, și nu găsit nici un șofer. Fiind în criză de timp, am sunat echipa de call Center, în ideea că telefonic pot rezolva situația. După aproximativ 2 minute de așteptare, timp in care am mai dat o dată o comandă pe aplicație, mi s-a spus, urlând că: “DA NU VĂ E RUȘINE?!? NU AVEȚI BUN-SIMȚ CĂ CE, VREAU 5 MAȘINI SĂ VINĂ PENTRU MINE?! FACEȚI ȘI PE APLICAȚIE?!” urmând efectiv să-mi închidă telefonul în nas.

  Dacă între timp făceam comandă pe BOLT, de exemplu, în timp ce vorbeam cu NOVA, înțeleg. Dar mi s-a vorbit cu atâta lipsă de respect și insultător, de parcă nu eu, și restul utilizatorilor, le plătim salariile. Măcar din principiu ăsta, că văd că omenia e un comportament din povești fantastice.

 • Adrian

  Am luat ieri (08.08.2022) un taxi Nova, CJ55MAG, de la aeroport la locatie, nu a avut aparatul de taxat la vedere, nu l-a pornit iar la destinatie pentru o cursa de 30 de lei maxim a cerut 50 de lei ca cica trebuie sa plateasca 20 de lei parcarea in aeroport. A iesit cu scandal si a plecat in tromba cu cei 30 de lei oferiti.

  De la mine va avea o plangere la Nova si una la politie, asa specimene de taximetristi nu au ce cauta prin Cluj.

  Indicativ: 81
  Numar: CJ55MAG

 • Arturo Sainz

  I took a Taxi from de Cluj -Napoca Airport to the Grand Hotel Italia. After a minute that we were already ongoing I noticed that the driver had not started the taximeter. I said to him that I would need a Ticket. He offered me 2 tickets to try to cover the amount he charged me, 70 RON, for a 35-38 RON trip.

  The Taxi number is: 81
  License plate: CJ55MAG

  This is not good, and a disappointment.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *