Parteneriat cultural franco-germano-român la Cluj, pentru realizarea unei aplicații mobile despre patrimoniul orașului

88

Centrul Cultural German și Institutul Francez din Cluj, împreună cu Centrul Cultural Clujean, invită programatorii, dezvoltatorii de jocuri, artiștii și creativii într-un proiect care își propune crearea unei aplicații mobile de promovare a patrimoniului cultural al orașului. Înscrierile se fac până pe 31 mai.

“2018 este Anul European al Patrimoniului Cultural și pentru a sărbători acest lucru, vă invităm să vă alăturați unui proiect franco-germano-român ce-și dorește descoperirea patrimoniului cultural al orașului și crearea pentru acesta a unei aplicații de realitate augmentată (AR) inovatoare. Proiectul se va desfășura sub formă de jocuri, sesiuni de inovare și ateliere.”, spun organizatorii în apelul de participare.

Doritori pot trimite o scrisoare de motivație și portofoliul  până la data de 31 mai la adresa email asist@kulturzentrum-klausenburg.roPentru participare, există o taxă nominală de 50 RON, iar limba de proiect este engleza.

Referințe

Centrul-Cultural-Clujean
  • Strada Fluierașului 3, Cluj-Napoca

Centrul Cultural Clujean este o organizație neguvernamentală pentru dezvoltare culturală și urbană. vezi mai mult

institutul-francez-cluj

Institutul Francez este un actor important pe scena culturală din Cluj-Napoca, respectiv din Transilvania. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentModel olandez de transformare urbană colaborativă, la Cluj Innovation Days 2018
Articolul următorPod nou peste Nadăș, proiectat de studenți ingineri și arhitecți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.