Programul evenimentelor “Innovating Society”, organizația fondată de un tânăr reîntors în țară pentru a împărtăși cele mai bune practici legate de inovare din lume

206
Unul dintre meetup-urile Innovating Society, organizat la Tech ‘n Trade Club Cluj.

Innovating Society este o agenție de consultanță în inovare pentru afaceri, fondată la Cluj de un tânăr de doar 25 de ani, Tudor Mihai, reîntors în țară din Olanda, unde a studiat și profesat în domeniile Business Innovation și UX & Product Design. Tudor și-a dorit să aducă în Cluj metodele de lucru vestice, pentru a grăbi astfel procesul de dezvoltare a companiilor și a ecosistemului local. Pe lângă partea de consultanță, Innovating Society organizează la Cluj evenimente de tip meetup și workshops, unde sunt invitați facilitatori de marcă, care împărtășesc din cunoștințele lor antreprenorilor din Cluj.

„Am decis să începem această afacere ACASĂ pentru a ajuta companiile locale să se dezvolte calculat, prin inovație și creativitate în echipele de management. Prin Innovating Society ne propunem să împărtășim cunoștințe în domeniul antreprenoriatului, inovației și strategiei de business. Este vorba de cunoștințe pe care noi le-am dobândit în Olanda, unde am studiat și profesat în domenii precum Business Innovation, UX, Product & Service Design. Acest transfer de cunoștințe se materializează, momentan, în seria de meetup-uri și workshopuri Problem Solvers – Inspire to Innovate. Evenimentele de tip meetup sunt gratuite, tocmai pentru a putea cât mai multă lume să beneficieze de pe urma lor. Sperăm ca ele să folosească drept inspirație, pentru ca oricine dorește să pornească pe calea antreprenoriatului, să și reușească, iar cei care au pornit deja pe această cale să găsească noi metode de a face lucrurile mai bine.”, spune Tudor Mihai, fondatorul Innovating Society.

Tânăra echipă Innovating Society: Alexandra, Tudor și Călin.

Serile de evenimente Innovating Society au loc de câteva ori pe lună, și sunt axate în jurul temelor de actualitate legate de inovație. Meetup-urile organizate de Innovating Society sunt gratuite, doar accesul la workshop-urile lor fiind contra cost.

Următoarele evenimente Innovating Society se vor desfășura după următorul program:

Diversity & Inclusiveness – An Ex Soldier Turned Entrepreneur In Education – 30 Octombrie, 18:00 @ ClujHUB

Pe 30 Octombrie, ora 18:00, la ClujHUB, la întâlnirea cu Peer Stoop se va discuta despre diversitate, incluziune și despre felul în care astfel de subiecte sunt legate de lumea businessului.

Peer este un antreprenor în domeniul educației și face parte din echipa Team Academy.  Povestea sa începe însă, în momentul în care era militar în Royal Dutch Army, de unde a plecat spre serviciul de imigrație, loc în care multe dintre credințele sale au fost puse la încercare. Experiența lui Peer promite un workshop inedit, care se va folosi de povestea vieții sale pentru a provoca participanții să se gândească mai serios asupra subiectelor propuse pentru ca mai apoi să discutăm despre un viitor mai bun la locul de muncă.

https://www.meetup.com/problem-solvers-cluj/events/265471557/

How To Make Your Brand Stand Out – Brand Strategy Lessons From VICE Media (NL) – 6 Noiembrie, 18:00 @ ClujHUB

Pe 6 noiembrie, ora 18:00, la ClujHUB, se va organiza o întâlnire cu cu Dave Kellas, Creative Strategist la VICE Media, din Olanda, un eveniment care se adresează Brand Managerilor, Marketerilor, Antreprenorilor și, în general, oricui are de-a face cu zona comunicării și business-ului.

Dave va povesti despre experiența sa și felul în care reușește să poziționeze brandurile cu care lucrează, într-un mod eficient și natural, în mintea consumatorilor. El va arăta participanților cum se folosește de ceea ce el numește Insight-uri Culturale, identificate în urma unor procese tehnice, prin Data Mining, pentru ca apoi să fie transformate în strategii de branding și comunicare.

https://www.meetup.com/problem-solvers-cluj/events/265795150/

Work Like A Start-Up: Design your LEAN & Growth Hacking experiment – 20 Noiembrie, 9:00 @ Silicon Forest (str. Deva 1)

Metodologiile LEAN și Growth Hacking sunt folosite de cele mai mari companii pentru a se asigura că produsele și serviciile pe care le dezvoltă au succes, lucru realizat fără a investi prea mult.

Deși aceste metode sunt atât de populare, există o distanță prea mare între partea teoretică și partea practică.

Acest workshop își propune să acopere această distanță, oferindu-le participanților resursele și instrumentele necesare pentru a lucra pe propriile probleme întâlnite în activitatea lor, utilizând principiile ce stau la baza metodologiilor LEAN și Growth Hacking.

Workshopul va fi facilitat de Josse Dorleijn (NL), fondator al Moonshot Missions, și cu peste 6 ani de experiență la Google, unde a facilitat astfel de workshop-uri de inovație pentru clienți internaționali.

Detalii despre workshop, aici: eventbrite.com/e/work-like-a-start-up-design-your-lean-growth-hacking-experiment-tickets-78005997037

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTerran Shield, un joc făcut integral în Cluj, a strâns o finanțare de aproape $15.000 prin kickstarter.com
Articolul următorConferință și eveniment internațional de brokeraj și inovare în sănătate la Cluj: “Meet & Match Healthcare Innovation – Regional, National and European Opportunities”

1 COMENTARIU

  1. Cuvintele sunt prea palide pentru a exprima admirația și bucuria adusă de știrea despre Tudor Mihai! Felicitări și tuturor (de la mic la mare–ca funcție…) celor implicați in interesanta viața culturală, politică, medicală, educativă, socială din Cluj…..! Cu sinceritate, Baba Dochia din Sibiu, absolventă a Facultății de Filologie din Cluj. ps. cu scuzele de rigoare pt. intrebare, dl. Tudor Mihai este nepotul Smarandei Leluțiu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.