PUNTEA: spectacol de teatru radiofonic, creație Reactor din Cluj și Teatrul Național Radiofonic

111

Primul spectacol de teatru radiofonic creat de teatrul Reactor din Cluj în co-producție cu Teatrul Național Radiofonic va avea o audiție cu public în spațiul de pe strada Petőfi Sándor, înainte de premiera de la Radio România Cultural din 16 decembrie, ora 23:00, și de cea online din 17 decembrie.

Piesa PUNTEA (proiecții colective pentru un viitor incert) a fost creată pe baza ideilor participanților la atelierul de storytelling senzorial condus de Ana Maria Ciobanu la Reactor, în aprilie 2022.

Textul și regia sunt semnate de Oana Hodade, iar muzica, sound designul și post-producția sonoră de Vlaicu Golcea. Din distribuție fac parte: Cosmin Stănilă, Andrada Balea, Lucian Rus, Alina Mișoc. Alte voci: Mihai Păcurar, Christian Har, Oana Mardare, Olivia Grecea, Doru Taloș, Cătălin Filip. Inginerul de sunet este Mihnea Chelaru, iar regia de studio e realizată de Janina Dicu. Redactor: Oana Cristea Grigorescu.

Spectacolul are o durată de 50 de minute și nu are o limită de vârstă.

PUNTEA este o coproducție Reactor de creație și experiment Cluj-Napoca și Teatrul Național Radiofonic, creată în cadrul programului multianual Perspective – program cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național care cercetează tema viitorului din pespectiva relațiilor de iubire, a celor de muncă și a spațiului personal. Din același program cultural face parte spectacolul Partea 1. Iubirea, în regia lui Petro Ionescu, care a avut premiera în martie 2022, precum și o coproducție cu Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, în regia lui Raul Coldea, care va avea premiera în primăvara anului viitor.

Referințe

reactor

Reactor de creație și experiment este un spațiu cultural energic și viu într-un oraș tot mai deschis la experiențe artistice… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCampanie de donare de sânge la Cluj: Fii erou, fă un cadou!
Articolul următorGesturi, poezie şi pictură: Vernisajul expoziției de pictură “Gestuar” de Nora Blaj la Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.