Revelion 2024 în Piața Unirii din Cluj-Napoca

174

Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca invită comunitatea clujeană și turiștii să sărbătorim împreună Noul An. Pentru Revelion 2024 a fost pregătit un program cu artificii, concerte și șampanie. 

Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de trupa Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Evenimentul Revelion 2024 la Cluj-Napoca este organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor.

Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs 

Parteneri principali: Ursus, Vodafone

Parteneri: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Liberty Residential, BCR, Alexandrion, Coral Impex, Autoworld

Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Impuls

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou, 31 decembrie, va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura atât de roata panoramică, de unde poți vedea întregul târg, cât și de bunătățile de la cele 75 căsuțe din Piața Unirii: produse autentice tradiționale și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, mijloacelor de transport în comun vor circula în ziua de Revelion în intervalul orar 22:00 – 02:00, pentru următoarele linii:

– autobuze: 9, 19, 20, 21, 30, 31, 32, 35, 36B, 37, 38, 39, 42, 44, 47;

– troleibuze: 1, 3, 5, 6, 25;

– tramvaie: 100, 101.

Toate detaliile privind programele de circulație vor putea fi consultate pe www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTransformă-ţi afacerea online cu servicii SEO profesionale şi marketing online de înaltă performanţă!
Articolul următorPeste 15.000 oameni au sărbătorit trecerea dintre ani în Piața Unirii din Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.