S-a inaugurat Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa, județul Bistrița-Năsăud

3251
Foto: Ziar de Bistrița

Centrul Recreativ Legacy, investiție realizată de Primăria Beclean cu fonduri în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, a fost inaugurat, joi, 17 noiembrie 2022, la Băile Figa, județul Bistrița-Năsăud, în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, și a oficialităților județene și locale, relatează publicația Ziar de Bistrița.

Proiectul a fost gândit ca o completare a investițiilor realizate deja la Băile Figa, scopul fiind acela de a oferi variante de petrecere a timpului liber și în perioada sezonului rece. Mai mult, proiectul acoperă și componenta socială, printre beneficiari urmând să se numere și anumite categorii de persoane vulnerabile din mai multe comune situate în apropierea orașului Beclean, serviciile pentru aceste persoane fiind gratuite. Potrivit primarului, noul centru ar putea deveni funcțional luna viitoare.

Foto: Ziar de Bistrița

Centrul Recreativ Legacy are amenajate următoarele dotări: bazin de înot cu funcții recreative și de recuperare, bazin de înot cu jocuri în apă, bazin cu apă sărată, zonă de relaxare ambientală, sală pentru recuperare fizică, săli pentru yoga, sală de bowling, sală de fitness, sală de gimnastică cu terasă în aer liber, ateliere creative, spațiu expozițional, spații verzi exterioare (6.800 mp), locuri de joacă pentru copii, mobilier urban.

În cadrul centrului vor fi oferite programe de gimnastică aerobică, yoga sau fitness, programe de înot, programe de creație și alte sporturi recreative.

Referințe

centru-relaxare-legacy-baile-figa-1
  • Strada Băile Figa, Beclean, Județul Bistrița-Năsăud

Centrul Legacy Baile Figa: statiune SPA cu bazine inot, relaxare, revitalizare si recuperare, complex balnear deschis tot timpul anului. vezi mai mult


Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCinema ARTA sărbătorește 109 ani de existență, cu un program special
Articolul următorKIBO’s African Flavors @ Zazen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.