Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovație și inspirație

51

Techsylvania, cel mai așteptat eveniment de business&tech, pregătește o nouă ediție în 2024. Cu accent pe încurajarea colaborării, generarea inovației și oferirea de oportunități de networking fără egal, Techsylvania 2024 promite să fie un eveniment fără precedent.

Printre cele mai așteptate aspecte ale Techsylvania 2024 se numără line-up-ul de speakeri. Participanții se pot aștepta să audă de la fondatorii unor titani globali în tehnologie, precum

  • John Caspers, Co-Fondator Adyen, o platformă de plăți cu o capitalizare de piață de 45B$;
  • Drew Banin, Co-Fondator dbt Labs, un unicorn inovator în domeniul datelor evaluat la 4 miliarde de dolari.
  • Sacha Dragic, Fondator Superbet, al doilea unicorn din industria tech din România;
  • Shai Shalev-Shwartz, CTO Mobileye, o companie pionieră în tehnologia autonomus driving, cu o capitalizare de piață de 25,57 miliarde $.

Aceștia vin la Techsylvania cu zeci de ani de experiență acumulată în industriile din care fac parte. Evenimentul nu doar ca iți oferă sansa sa îi asculți live, ci poti să te întâlnești cu ei si sa discuti tendințe, strategii sau viziuni despre viitor.

În plus, Techsylvania 2024 va aduce CEOs, CTOs și CPOs de la cele mai inovative companii din lume, inclusiv Mobileye, WPP, Brex, Grab și SiriusXM. Experți tehnici de la LinkedIn și Front vor oferi, de asemenea, perspective inovatoare în domeniul tehnologiei și al tendințelor care modelează industria.

Techsylvania 2024 nu este doar despre speakeri din toata lumea; este, de asemenea, despre networking si construirea relațiilor de business. Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului din acest an este zona de matchmaking B2B, un spațiu dedicat unde participanții pot programa întâlniri individuale cu alți participanți folosind o aplicație dedicata pe tot parcursul evenimentului. Această oportunitate unică de networking permite participanților să se conecteze cu indivizi similari, să schimbe idei și să exploreze potențiale colaborări de business.

Pentru ca organizatorii își doresc sa atragă un public cat mai relevant la eveniment, aceștia oferă un discount de 25% cititorilor noștri cu codul `TECH25`. Acest discount se poate folosi atât la biletele Builder cat si la cele Premium, pana în 15 Mai.  

De asemenea, Techsylvania 2024 introduce un nou concept `Office Hours With Investors`, care oferă oportunități exclusive pentru deținătorii de bilete Premium de a interacționa cu investitori din întreaga lume. În timpul acestor întâlniri private, fondatorii vor putea prezenta planurile lor de afaceri investitorilor, deschizându-se ușile pentru posibilități de finanțare și mentorat.

Suntem entuziasmați să introducem `Office Hours With Investors`  ca parte a Techsylvania 2024″, spune Vlad Ciurca, Co-fondator Techsylvania. “Această nouă inițiativă subliniază angajamentul nostru de a oferi oportunități de dezvoltare, colaborare și creștere pentru ecosistemul local si national. Credem că prin conectarea antreprenorilor cu investitori din toata lumea, putem ajuta la crearea următorului val de inovație.

Printre susținătorii inovației și tehnologiei la Techsylvania 2024 se numără: UniCredit Bank, MTD Technology, Accenture, METRO.digital, Ebury

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o celebrare a inovației, colaborării și potențialului nelimitat al tehnologiei. E o experiență de neuitat care conturează viitorul peisajului tehnologic.

Referințe

techsylvania-2023
  • 26 iunie 2024
  • 27 iunie 2024

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTransformă-ți visele în realizate alegând expertiza unui birou de arhitectură de top pentru proiectarea casei tale!
Articolul următorFilmul Dogman de Luc Besson deschide TIFF 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.