Techsylvania 2023 aduce la Cluj oameni – cheie din cele mai de succes companii de tehnologie din lume

137

A 10-a ediție Techsylvania aduce în România oameni – cheie din cele mai de succes companii de tehnologie din lume la Cluj, între 7 și 8 iunie 2023.

CEO, fondatori, directori executivi, investitori și experți tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca.

Organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate în jurul oportunităților de a inova. 

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. 

O săptămână întreagă de evenimente satelit

Techsylvania celebrează a 10-a ediție cu o serie de evenimente live unde participanții au șansa de a se conecta cu alți profesioniști, de a se relaxa sau de a-și aprofunda cunoștințele. Toate aceste evenimente se desfășoară în proximitatea Techsylvania și vor crea un circuit al tehnologiei între 5 și 11 iunie. 

Primele nume care vor urca pe scena Techsylvania:

Mark Porter – CTO of MongoDB

Alan Doan – Fondatorul unei companii de 100 de milioane de dolari, Missouri Star Quilt Company

Slava Rubin – Fondatorul Indiegogo și Humbition

Chris Leacock aka Jillionaire – Un faimos DJ si producător de muzică și fost membru al faimoasei trupe Lazer Major.

Bilete Early Bird

Biletele se pot găsi la un preț mult mai accesibil, începând de la €49, pentru perioada Early Bird. Această perioadă mai este valabilă până în 1 Martie, după aceea urmează o creștere a prețului biletelor. Biletele se pot achiziționa direct de pe site-ul Techsylvania, accesând techsylvania.com/tickets.

Referințe

techsylvania-2023
  • Cluj Innovation Park, Cluj-Napoca

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentIubitorii de schi din Cluj-Napoca se pot bucura de proximitatea Pârtiei Feleacu, zilnic până la ora 21
Articolul următorStatistici plăți online în România în 2022: creștere de 35% a tranzacțiilor, 265 lei media per tranzacție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.