TEDxEroilor 2023: Un val de curaj și schimbare la orizont

70

TEDxEroilor 2023 se apropie cu pași repezi, iar valul de curaj și schimbare este iminent. Într-un eveniment dedicat celor care îndrăznesc să rupă tiparele și să redefinească perspectivele, organizatorii au pregătit o surpriză de proporții: speakeri extraordinari care ne vor inspira cu poveștile lor.

În 28 octombrie, Cluj-Napoca va găzdui TEDxEroilor 2023, un eveniment care promite să rupă tiparele sub umbrela temei îndrăznețe “Dare To Disrupt“. Casa de Cultură a Studenților va fi gazda unui line-up impresionant, alcătuit din oameni care au schimbat lumea prin curaj și autenticitate.

Simona Păun, pilot de linie, Geta Ungurean, wedding planner, și Dr. Gabriela Bud, medic dermatolog, sunt doar câțiva dintre speakerii ce vor urca pe scenă. Simona ne arată că femeile pot zbura în lumea aviației, Geta transformă nunțile în experiențe zen, iar Dr. Gabriela Bud ne învață să ne îngrijim de sănătatea pielii.

Pentru a vedea intregul line-up de speakeri vizitati tedxeroilor.com.

În plus față de speakerii de excepție, TEDxEroilor are și o surpriză specială pentru participanți: The Xperience, un bilet care oferă acces la cina cu speakerii evenimentului și un loc în fața scenei, pentru o experiență completă TEDxEroilor. Acest tip de bilete sunt intr-un numar limitat si se vand repede. 

Încheiem cu vestea că biletele sunt disponibile la preț redus încă, pe tedxeroilor.com, iar comunitatea noastră beneficiază de un extra discount de 15% la achiziționarea biletelor cu codul TEDxFAM15 (valabil pentru biletele din categoria A și B până la data de 11 Octombrie).

Referințe

tedx-eroilor
  • Casa de Cultură a Studenţilor, Piața Lucian Blaga, Cluj-Napoca

TEDxEroilor aduce impreuna oameni cu idei si perspective diferite care au un scop comun – cel de a face lumea… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentPower Signal – partenerul clujean pentru soluționarea problemelor electrice ale companiei tale
Articolul următorCum alegi un restaurant din Cluj care te va impresiona plăcut? Ce factori sunt importanți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.