Tineri antreprenori în Cluj: Charming Events, evenimente pline de farmec, eleganță și rafinament

574
Ana-Maria Chivaru, 29 de ani, fondatoarea agenției de evenimente Charming Events
Ana-Maria Chivaru, 29 de ani, fondatoarea agenției de evenimente Charming Events.

Ana-Maria Chivaru are 29 de ani, a terminat în 2012 UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, Facultatea de Tehnică Dentară, iar în anul 2021 și-a început un business de organizare de evenimente, numit Charming Events, în care încearcă să aducă cât mai multe inovații în domeniu.

Agenția Anei este specializată în crearea diverselor tipuri de decoruri și photo cornere, fie că sunt pentru evenimente corporate, deschideri de magazine, lansări de produse sau evenimente private. Realizează și cutii cadou cu baloane personalizate în funcție de moment. Un astfel de cadou se vinde foarte bine când vine vorba despre aniversări, prețul unei astfel de cutii pornind de la 60 de lei.   

“Ne dorim să fim în măsură să oferim clienților noștri servicii complete în materie de evenimente astfel că avem diferiți parteneri cu care colaborăm pentru a putea oferi o gamă completă de organizare și planificare a evenimentelor, de la realizarea de printuri la videobooth, mirrorbooth, fotografi, aranjamente florale, artificii, sonorizare, DJ, interpreți de muzică ușoară sau folclorică, logistică etc.”, spune Ana-Maria Chivaru, fondatoarea agenției de evenimente Charming Events.

Referitor la numele companiei, termenul “charming” este o caracteristică a evenimentelor organizate de Ana-Maria – adică evenimente pline de farmec, eleganță și rafinament, care îi vor impresiona pe participanți. 

“Prin nume am încercat să arătăm că decorurile create de noi sunt unice, memorabile și deosebite. În general, numele “Charming Events” poate fi văzut ca o combinație a calităților pe care noi dorim să le transmitem prin evenimentele noastre (farmec, rafinament, eleganță) și a caracteristicilor pe care dorim să le aibă angajații noștri (carismă, respect, profesionalism).”, spune Ana-Maria Chivaru.

Charming Events se diferențiază prin creativitate și inovație, creând propriile modele și concepte pentru decorurile de baloane

Ca firmă de decoruri cu experiență, agenția Charming Events are capacitatea de a oferi clienților soluții personalizate și idei creative pentru decorarea evenimentelor lor, indiferent de tipul evenimentului sau de tematica dorită.

“Experimentăm noi tehnici pentru a face decorurile mai impresionante și mai inovatoare. Pentru mine, contează foarte mult și calitatea produselor, decorurile finale fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, fiind umflate cu aer sau heliu de calitate superioară, pentru a garanta durabilitatea și aspectul plăcut al decorului. În general, cheia diferențierii este să oferim o experiență unică și memorabilă clienților noștri prin serviciile noastre personalizate, inovative și de calitate superioară. Acest lucru ne ajută să ne diferențiem de concurență, și să creăm o reputație bună afacerii.”, spune Ana-Maria Chivaru.

Ana-Maria își dorește schimbarea perceptiei generale cu privire la folosirea baloanelor la evenimente, dorind să demonstreze că baloanele pot fi utilizate și într-un mod sofisticat și elegant, prin prezentarea unor exemple și idei creative de decor. De exemplu, spune Ana, baloanele pot fi folosite pentru a crea aranjamente elegante pentru decorarea fundalului sau pentru decorarea meselor. De asemenea, agenția Anei oferă opțiuni de culori și modele de baloane care se potrivesc cu evenimentele mai elegante, cum ar fi culorile pastelate și tonurile mai discrete. 

“Încurajăm publicul să considere baloanele ca pe un element de decor versatil și potrivit pentru o gamă largă de evenimente, inclusiv cele elegante. Pe lângă acestea, este important să se evidențieze avantajele folosirii baloanelor, cum ar fi costul accesibil, ușurința în utilizare și impactul vizual impresionant pe care îl pot crea.”, menționează Ana-Maria Chivaru.

Trendurile pe 2023 în materie de decoruri din baloane

Deși este dificil de prezis exact ce trenduri vor domina în anul 2023, există câteva tendințe actuale care s-ar putea să fie relevante și în următorii ani. Iată câteva trenduri actuale în materie de decoruri din baloane:

– Culori pastelate: culorile pastelate sunt în continuare populare și s-ar putea să fie preferate și în anul 2023. Aceste culori oferă o notă de dulceață și eleganță decorurilor de baloane.

–  Forme geometrice: forme geometrice, cum ar fi triunghiuri, hexagoane sau cerculețe, sunt o alternativă interesantă la formele rotunde clasice ale baloanelor și pot crea decoruri de baloane moderne și sofisticate.

– Baloane personalizate: decorurile de baloane personalizate sunt tot mai populare și se pot realiza în diferite moduri, cum ar fi prin imprimarea mesajelor sau a imaginilor pe baloane sau prin combinarea unor forme sau culori specifice.

– Baloane metalice: baloanele metalice strălucitoare și reflectante sunt o altă tendință populară în prezent și s-ar putea să fie preferate și în anul 2023.

– Decorurile minimaliste: în prezent, se observă o preferință pentru decorurile de baloane minimaliste, cu un design simplu și elegant. Aceste decoruri pot fi mai accesibile din punct de vedere financiar și pot fi utilizate într-o varietate de evenimente, de la nunți și petreceri de aniversare, până la evenimente corporate și lansări de produse și magazine.

Fiecare client ne este special și primește un cadou din partea noastră. În cazul unor evenimente neașteptate sau care apar cu puțin timp înainte, cum ar fi petreceri surpriză sau evenimente corporate neprevăzute, puteți să ne contactați și vom face tot posibilul să vă ajutăm să creați un decor de baloane memorabil, în timpul limitat pe care îl avem la dispoziție. Dacă este vorba despre evenimente importante, cum ar fi nunți sau petreceri de aniversare, recomandăm să ne contactați cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Aceasta este o perioadă aglomerată pentru firmele din domeniu, iar programările se fac rapid, astfel că este mai bine să vă rezervați locul cu cât mai mult timp înainte.”, menționează Ana-Maria Chivaru.

Pentru cei interesați de o colaborare cu agenția de evenimente Charming Events, îi puteți găsi pe Facebook sau Instagram.

Referințe

charming-events-decoratiuni-baloane

Agentie specializata in crearea diverselor tipuri de decoruri si photo-cornere. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentHackathon la Cluj pe tema viitorului alimentației, cu premii în valoare totală de 15.000 de lei
Articolul următorTIFF anunță filmul de deschidere al ediției 2023: “Confort nordic”, o comedie despre frica de zbor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.