Transilvania Jazz Festival 2021, ediție hibrid, în sală și cu transmisie online

180

Cea de-a 15-a ediție a evenimentului Transilvania Jazz Festival va avea loc în perioada 5-7 noiembrie 2021, într-un format special, adaptat situației pandemice. Concertele din acest an se vor desfășura în Sala Studio a Academiei Naționale de Muzică “Gheorghe Dima”, pe Strada Ion I. C. Brătianu, Nr. 25, și vor fi transmise și online.

Pentru prima dată, Transilvania Jazz Festival se va desfășura în format hibrid (format clasic, în sală și transmisie online), printr-o experiență inedită, care să ne aducă împreună, în sală și în fața ecranelor (prin intermediul canalelor de comunicare online ale festivalului – Youtube și Facebook).

“Tuturor ne lipsesc întâlnirile culturale de valoare, nemijlocite, care lasă amintiri în memoria fiecărui spectator, dar și în cea colectivă, a comunității din care facem parte, fizic ori cultural. Dat fiind contextul social actual, am reunit toate forțele ca să putem continua să dăm viață proiectului nostru și al comunității clujene, păstrând vie și împărtășind, ca de fiecare dată, cu dumneavoastră, muzica de jazz, simbol etern al libertății de expresie artistică.”, spun organizatorii festivalului despre ediția din acest an.

Conform organizatorilor, motivația realizării proiectului Transilvania Jazz Festival 2021 în sistem hibrid vine din nevoia de revenire la o viață socială și culturală activă, în contextul oboselii acumulate atât de artiști, cât și de public, deopotrivă, oferind un eveniment cu real impact în agenda culturală clujeană și nu numai.

Proiectul a fost gândit pentru a re-conecta publicul la evenimentele muzicale live de calitate, precum concertele de jazz, care nu se adresează unui grup restrâns, elitist, ci este o mișcare culturală îmbrățișată de tot mai mulți oameni. 

Accesul publicului la concertele în sală este permis în baza certificatului UE privind SARS-CoV-2. Purtarea măștii și respectarea tuturor normelor de siguranță sanitară în spațiile festivalului este obligatorie.

Programul complet al festivalului și alte noutăți pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului: XVth edition of Transilvania Jazz Festival.

Referințe

logo-transilvania-jazz-festival

Din 2007, festivalul a găzduit artiști consacrați pe plan international, și a susținut constant artiștii români și tinerii muzicieni locali.  vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentStartup-ul clujean Tully a câștigat Marele Premiu al competiției medicale europene EIT Health InnoStars Awards 2021
Articolul următorClujenii de la BOOKR se extind în sectorul medical și îl aduc în echipă pe fostul director al Johnson&Johnson Medical Devices România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.