Transylvania Green Energy Forum, eveniment dedicat energiei verzi, în mai la Cluj-Napoca

279

Preocupările de la nivel mondial legate de energia verde vizează și orașele mari din România, iar Cluj-Napoca ajunge pe harta actorilor principali inclusiv în acest domeniu. Transylvania Green Energy Forum reunește între 23-24 mai la Cluj-Napoca cele mai importante instituții cu activitate în această sferă și experți în materie.

Timp de două zile, Cluj-Napoca va deveni un punct de reper în ceea ce privește dezbaterile de la nivel european legate de tranziția către energia verde. În 23-24 mai se vor reuni la Grand Hotel Italia reprezentanți cu putere de decizie din cadrul autorităților și instituțiilor locale și naționale, universități, dar și experți și manageri din mediul privat și asociativ. 

Scopul acestui eveniment este de a discuta soluții optime pentru a introduce noi măsuri, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene. Tranziția către energia verde este varianta justă pentru noi modele în contextul actual.

Temele dezbaterilor din cadrul Transylvania Green Energy Forum vizează strategia României în raport cu contextul european, soluții de tranziție facilă către energia verde, reglementare și dereglementare în politicile publice, atingerea obiectivelor de neutralitate a emisiilor de carbon în mediul urban, aportul și aplicațiile tehnologiei în domeniu, precum și noi provocări în orașe. 

Mai multe informații și înscrieri pe tgef.ro.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent“Cinéma, mon amour”: Festivalul Filmului Francez revine la Cluj între 17-19 martie
Articolul următorÎn 17 martie se redeschide KIBO din parcul Zazen Street Food