Vinurile produse de USAMV Cluj-Napoca au prețuri promoționale în luna martie

101

USAMV Cluj-Napoca a anunțat promoții în luna martie pentru vinurile produse la Stațiunea Vinea Apoldia Maior a universității. Astfel, începând cu 1 martie 2024, orice vin produs în 2020 se vinde la prețul de 15 lei/butelie, la achiziția a minimum 6 butelii, iar în săptămâna 1-8 martie, doamnele și domnișoarele vor beneficia de un preț unic la orice butelie de vin produs în 2022 – 21 de lei/butelie.

Vinurile se pot achiziționa la promoție doar în cele două magazine ale USAMV Cluj, cel de pe Calea Mănăștur nr. 7, capăt str. Liviu Rebreanu și la standul din Iulius Mall Cluj-Napoca.

“În prag de primăvară, ne face plăcere să vă anunțăm că vinurile din 2020 produse de universitatea noastră la Stațiunea Vinea Apoldia Maior sunt disponibile la prețuri promoționale, la achiziția a minimum 6 butelii. Astfel, din 1 martie 2024, doar în magazinele noastre – Calea Mănăștur nr. 7, capăt str. Liviu Rebreanu și standul din Iulius Mall Cluj-Napoca – veți putea achiziționa orice vin produs în 2020 la prețul de 15 lei/butelie. De asemenea, în săptămâna dedicată lor, 1-8 Martie, doamnele și domnișoarele vor beneficia de un preț unic la orice butelie de vin produs în 2022 – 21 de lei/butelie.”, se arată în comunicatul USAMV Cluj.

În anul 2020, USAMV Cluj-Napoca a achiziționat podgoria de 65 de hectare de la Apoldu de Sus, la 28 de kilometri de Sibiu, în drumul spre Sebeș, și a redenumit-o Stațiunea Viticolă ”Vinea Apoldia Maior”. Soiurile nobile albe cultivate sunt Sauvignon Blanc, Traminer Roz, Riesling Italian, Pinot Gris și Muscat Ottonel, soiuri din care se produc anual aproximativ 400.000 de litri de vin.

Stațiunea Viticolă ”Vinea Apoldia Maior”, Apoldu de Sus, județul Sibiu

Din producția de struguri a anului 2020 s-au născut astfel 10 vinuri noi Vinea Apoldia Maior – 4 monosepaje/soiuri pure (Sauvignon Blanc, Traminer Roz, Riesling Italian și Pinot Gris) și 6 cupaje, împărțite în două colecții: Academicum și Aurum Terras. Din colecția Academicum fac parte Laureatus, Eruditus, Docentus, iar din colectia Aurum Terras fac parte Catanas, Amlas, Secas, cupaje cu nume simbolice, din sfera academică și din cea a ținutului, care doresc să reflecte totodată și caracterele vinurilor.

Referințe

usamv-cluj

Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinara este continuatoarea prestigioasei școli superioare de agricultură clujene. vezi mai mult


Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentPlinte și cornișe pentru un design armonios
Articolul următorBiserica Luterană Pietati din Cluj va găzdui un maraton de concerte din muzica lui Bach

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.