Wolfpack Digital din Cluj a primit un premiu de excelență la European Technology Awards 2021 pentru aplicațiile web și mobile dezvoltate

421
 Adrian Florian și Georgina Lupu Florian, CTO respectiv CEO la compania Wolfpack Digital.

Wolfpack Digital, companie clujeană de IT, a primit un premiu de excelență la European Technology Awards 2021 pentru aplicațiile web și mobile dezvoltate, gala de premiere având loc la Paris, pe data de 2 decembrie.

Gala European Technology Awards reunește companii promițătoare și inovative din întreaga Europă, din diverse industrii și sectoare de activitate. Scopul acestei întruniri este de a recunoaște și premia companiile și persoanele care joacă roluri importante în digitalizarea și îmbunătățirea lumii în care trăim. 

În același timp, acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru antreprenorii și inovatorii participanți să își împărtășească din cunoștințe și experiență. În total au fost înmânate 23 de premii companiilor europene, pentru diverse subiecte precum consultanță digitală, realitate virtuală, tehnologie financiară și dezvoltarea de aplicații digitale. 

Clujul a fost reprezentat la acest eveniment prestigios de către Georgina Lupu Florian și Adrian Florian, CEO respectiv CTO la compania Wolfpack Digital. După 7 ani de performanță dezvoltând aplicații pentru o gamă largă de industrii și clienți atât din România cât și din afară, compania se bucură pentru recunoașterea eforturilor acestora la nivel european.

“Acest premiu înseamnă enorm de mult pentru noi, fiind o recunoaștere a dedicării și pasiunii extraordinare ale echipei noastre din ultimii ani! Totodată, dezvoltarea de aplicații mobile și web a dobândit un rol central în viețile noastre, astfel încât cu toții folosim aplicații pentru a ne conecta, a ne juca, dar și pentru a rezolva probleme importante. Este, cu atât mai mult, un premiu special pentru noi. Mulțumim pentru acest rezultat comunității noastre vibrante, partenerilor noștri care ne inspiră zi de zi, și mai ales echipei noastre minunate!”, spune Georgina Lupu Florian, CEO Wolfpack Digital.

European Technology Awards este organizat de Institutul de Excelență Profesională și în Business. European Technology Awards a debutat în 2019, premiind 19 companii europene. Din cauza pandemiei, evenimentul nu s-a ținut în 2020 pentru a nu pune la risc participanții și publicul. În 2021, în schimb, gala a avut loc din nou, din moment ce nevoia pentru inovație în tehnologie este cu atât mai mare în prezent.

În prezent, singura companie românească premiată de către Institutul de Excelență Profesională și în Business este Wolfpack Digital.

Fondată în 2015, Wolfpack Digital este o agenție care dezvoltă aplicații web și mobile start-to-end. De la înființare, compania a câștigat mai multe premii, cel de la European Technology Awards fiind cel mai recent. În prezent, agenția este compusă dintr-o echipă de peste 70 de experți în tehnologie care au dezvoltat peste 60 de aplicații. Domeniile principale de interes pentru companie sunt fintech, healthtech, frumusețe, IoT și transport, atât pe piața României cât și în străinătate. 

Misiunea companiei este de a lucra împreună cu antreprenori inovatori pentru a aduce la viață idei noi sub formă de aplicații mobile și web. În plus, Wolfpack Digital are ambiția de a crea un mediu de lucru cât mai plăcut și de a lucra cu specialiștii de top din Cluj. Cultura companiei este bazată pe munca în echipă, responsabilitate, comunicare, sentimentul de apartenență și orientarea spre rezultate și performanță.

Referințe

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentAROBS Transilvania Software din Cluj a debutat pe piața AeRO a Bursei de Valori București
Articolul următorCine sunt câștigătorii EduHack2021, cel mai mare hackathon de educație la nivel național

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.