Hai să mănânci Bao Buns cu Porc la KIBO. Doar duminică, 4 septembrie 2022. Gătește Cosmina de la subcapac.ro

216

KIBO by Personal Cook, după cum se poate observa și din denumire, este un restaurant care își are casa pentru Personal Cook. Drept urmare, preparatele și evenimentele culinare pe care le organizează nu sunt unele pe care le întâlnești în toate localurile din Cluj-Napoca.

Duminică, 4 septembrie, începând cu ora 12:00 intră în bucătăria KIBO, Cosmina de la subcapac.ro ca să gătească un preparat din bucătăria asiatică Hong Shao Rou Bao (Bao Buns cu Porc Chinezesc).

În aceste bao pufoase, făcute chiar de mâna mea, am pus o rețeta tradițională de porc chinezesc. L-am gătit lent într-o combinație de sosuri de soia, cu sake (v-am zis că nu pot urmă o rețeta), anason, scorțișoară, ghimbir, și încă câteva spice-uri. Îl servim cu niște murături de castravete făcute în casă (astea-s vietnameze), ceapă verde, un praf de alune, și chili.
Pentru cunoscători, și nițel coriandru.

Răcorim totul cu o salată de crudități cu morcov, ulei de susan, ghimbir și usturoi.

Sper că v-am făcut poftă. Ne vedem la KIBO!

Cosmina, subcapac.ro

Rezervă-ți o masă la KIBO, duminică 4 septembrie 2022, ca să mănânci Hong Shao Rou Bao gătit de Cosmina de la subcapac.ro

Referințe

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent2 Mai, o oază de liniște și relaxare în sudul litoralului românesc
Articolul următorCălătorie în lumea muzicii de film la Cinema ARTA, în lunile septembrie și octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.